24 Mayıs 2011 Salı

"Sınıfça" Çıktııı... :)

















Bugün izninizle kişisel bir heyecanımı sizlerle paylaşmak istiyorum:


Yoğun duygular içerisinde heyecan yaşıyorum... Zira yaklaşık üç aydır yürüttüğüm bir çalışmayı nihayet tamamladım. Sınıf gazetesi çıkarmak üzere çıktığım yolda, yaptığım çalışmalar beni dergi çıkarmaya zorladı. Ve 34 kişilik sınıf mevcudumla birlikte büyük bir çalışmaya imza attık... Nitekim Bursa'yı yöneten önemli makamların ilk 11 tanesini yerinde ziyaret ederek, tek tek kendilerine sorular yönelttik.

Ziyaret ettiğimiz herbir makamda, büyük bir nezaketle karşılandık. Ve sayın büyüklerimizin, değerli zamanlarını bizlere ayırmalarının ötesinde, gösterdikleri şefkatle, devletimizin her alandaki ağırlığını bizlere hissettirmeleri de bambaşka bir duyguydu şüphesiz.

Bu duyguları çocuklarımın yaşaması, bir öğretmenin gerçek anlamda yaşayabileceği en güzel duygular arasındadır diye düşünüyorum. Tabii bu heyecanı ve yoğun çalışmaları bire bir eksiksiz yaşayan çocuklarımın hayatlarında unutulmaz bir sayfa açıldığını da ayrıca belirtmek isterim.

Nihayet çalışmalarımızı tamamladık...

Dergimizin herbir satırı öğrencilerimle birlikte bizzat tarafımdan hazırlanarak ortaya çıkarıldı.

Ve şimdi dolu dolu içeriğiyle dergimiz elimizde... :)

Dergimiz "Sınıfça", öncelikle velilerimiz ve okul öğrencilerimiz tarafından okunmasını bekliyor... İki gündür aldığım olumlu tepkilerle müthiş mutlu oldum... Gerek telefonla, gerekse sözlü olarak hep olumlu ve güzel sözler işittim.

Çocuklarımın da benimle birlikte büyük heyecan yaşadığını söylemeden geçemeyeceğim...

Bu da bana yetti...

Diğer taraftan dergimizi elime aldığımda, olumsuz olarak gördüğüm tek şey; resimlerin biraz karanlık ve bulanık çıkması oldu... Bunun dışında her şey istediğim gibi...

Dergimiz "SINIFÇA"nın içeriği neredeyse her kesime hitap ediyor. Çünkü her vatandaşın yöneticilerimizi ve makamlarını tanıması, hatta haklarında bilgi sahibi olması... Bilinçli olmanın ve olmazsa olmazların gereği diye düşünüyorum...

İşte bu nedenle "her eve lâzım" söylemi tam da "Sınıfça"ya uygun...

O zaman da...

Valla, her eve lâzım!

:)

Sevgi ve saygılarımla!

Image"HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR." HZ. MUHAMMED (S.A.V.)

6 yorum:

  1. Tebrikler devamını dilerim.Aslında sayısal bir kopyasını da koysaydınız biz de gözatma şansına sahip olurduk...

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim. Bir öğretmen adayı olarak sizler gibi değerli öğretmenleri gördükçe ilerde yapacağım mesleğe daha fazla bağlanıyor, yetiştireceğimiz yeni nesillerin hayalini kuruyorum.

    Hep şöyle demişimdir. "Ülkenimizin muhtaç olduğu eğitim selinin üzerinde bir saman çöpü olabilmeyi dahi şeref sayacağım." Bu duygular içerisinde görevime başlayacağım günü heyecan ile bekliyor, cumhuriyetimizi muassır medeniyetler seviyesine çıkaracak beklenen neslin hamurunda benimde parmak izlerimin olmasını diliyorum.

    Serin bir Sivas akşamından selam ve dua ile...
    ___________________
    Alan adınız hayırlı olsun. (:

    YanıtlaSil
  3. görmek için sabırsızlanıyorum elif

    YanıtlaSil
  4. HER ÖĞRENCİNİN FARKINDALIĞINI FARKETTİRDİĞİNE İNANDIĞIM. TÜLAY GÜRDAL ÖGRETMEN.. SİZİN VE SİZİN NEZLİNİZDE TÜM ÖĞRETMENLERİN ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLUYOR..SİZİ TANIDIM İÇİN ONU VE GURUR DUYYORUM..BANA İNANCIMI KAYBETTİRMEDİGİNİZ İÇİM... BENİM HALA UMUDUM VAR SİZİN SAYENİZDE....SAYGILAR...Demet deveci.

    YanıtlaSil
  5. HER ÖĞRENCİNİN FARKINDALIĞINI FARKETTİRDİĞİNE İNANDIĞIM. TÜLAY GÜRDAL ÖGRETMEN.. SİZİN VE SİZİN NEZLİNİZDE TÜM ÖĞRETMENLERİN ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLUYOR..SİZİ TANIDIM İÇİN ONU VE GURUR DUYYORUM..BANA İNANCIMI KAYBETTİRMEDİGİNİZ İÇİM... BENİM HALA UMUDUM VAR SİZİN SAYENİZDE....SAYGILAR...DEMET DEVECİ.

    YanıtlaSil
  6. Yazılarınızın en büyük takipçisi olarak buradan da kutlamam gerek :)
    Emeği en çok olan ve hayata bakışı ondan öğrendiğim canım öğretmenim sizi çok seviyorum tekrar öğretmenler gününüzü tüm içtenliğimle kutlarım.

    Sevgi ve saygılarımla...

    YanıtlaSil