4 Kasım 2011 Cuma

Bu Uyarıya Dikkat!















"Diyarbakırlı, Vanlı, Erzurumlu, Trabzonlu, İstanbullu, Trakyalı ve Makedonyalı hepsi aynı ülkenin evlâtlarıdır ve aynı cevherin damarlarıdır..." Mustafa Kemal ATATÜRK



"HAKKÂRİ'nin Çukurca İlçesi’nde operasyonda öldürülen Sezer Arslan’ın ailesi, çocuklarının terör örgütü tarafından kandırıldığını belirterek Muş’un Korkut İlçesi’ne bağlı İçboğaz Köyü’ndeki taziye evini Türk bayraklarıyla donattı." 4 Kasım 2011, Hürriyet

Baba Mehmet Arslan,

"Oğlumu okuması için Hakkâri’ye gönderdim. Orada kandırıp dağa çıkardılar. Bizim ordumuz, bayrağımız birdir. Biz hain değiliz. Oğlumu öldürdüler, başkaları ölmesin istiyoruz. Biz Müslümanız, aynı vatan, aynı bayrak altında yaşamak istiyoruz" diyor.

Asırlardan beri devletine ve milletine sadık insanlar olduklarını belirten amca Halil Arslan da,

"Polisimizi ve askerimizi öldürerek hiçbir şey kazanamayız. Biz Çanakkale'de 7 düvelle savaştık ve devletimizi kurduk. Artık kimseyle savaşmayacağız" diye konuştu.


Demek ki neymiş?

"Kürt kökenli" vatandaşlar olarak,

Tek bayrak, tek millet olmaktan asla gocunmayan insanlarımız; birlikteliğimizin bozulmaması için FERYAT ediyorlar!

Bundan ötesini,

Sakın denemeye kalkışmasınlar!

Sevgi ve saygılarımla!

Image"HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR." HZ. MUHAMMED (S.A.V.)

1 yorum:

  1. Bence zaten büyük güçlerin amacı ülkeyi bölmek değil.Bunu isteselerde yapamayacaklarını biliyorlar.Amaç Türkiye'nin başını sürekli kalabalık tutup elini ayağını bağlamak.Ama elbet ülkemiz üstündeki ölü toprağını silkeleyip gerçek kimliğine ve gücüne kavuşacaktır inşallah....Saygılar.

    YanıtlaSil