23 Haziran 2012 Cumartesi

Sayın Genel Kurmay Başkanı "ÖZEL"e




















Yazılı ve görsel basından edindiğimiz bilgiye göre;


Sayın Genel Kurmay Başkanı'mız en son 8 şehit verdiğimiz elim olaydan sonra hainlerin inlerine yönelik yapılacak sınır ötesi, savunma amaçlı harekata karşın; "kamuoyu desteği" ifadelerinde bulunmuşlar...


Şüphesiz ki Türkiye Cumhuriyeti Genel Kurmay Başkanı 'nın her söylemi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarınca yakından dikkatle izlenip, gururla önemsenecektir!

Zira Türk ordusu, Türk milletinin şerefi ve namusudur! Onun içindir ki, her evden en az bir kişi de olsa mutlaka ama mutlak bu şerefli kurumun asil üyesidir... Doğal olarak TSK demek, Türk halkı demektir!


Babamız, oğlumuz, kardeşimiz, ağabeyimiz, kocamız, nişanlımız, sevdalımız...


Türk ordusu hepimizi ifade ediyor...


Sayın Genel Kurmay Başkanı'mızın "kamuoyu"na yönelik ve hepimizi çok yakında ilgilendiren bu hayati açıklamayı,


Türkiye Cumhuriyeti kamuoyunun bir ferdi olarak,


Vatan topraklarımıza yönelik en ufak bir saldırının kuşku duyulmaksızın hepimize yönelik olacağıdır!


Bu sebeple İstiklâl Marşı'mızın dizelerinde vurgulandığı gibi,


"Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım"



Ve yine; Arif Nihat ASYALI'nın "Bayrak" şiirindeki,


"Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
Yuvasını bozacağım. "


İfadeleri, Türk milletinin vatan, bayrak, bağımsızlık kavramlarına kısaca bakışı ve net tavrı demektir!!!



"Terör örgütünün saldırısında yaralandıktan sonra Ankara GATA’da tedavi gören ve dün taburcu edilen 21 yaşındaki Ömür Arslan,

'Saat 03.30’da taciz ateşi başladı. Mevzilere geçtik. Roketler, havan topları gelmeye başladı. Sabah 09.00’a kadar sürdü. Kahramanca savaştık, şehitlerimiz oldu. Arkadaşlarımın mekanları cennet olsun. Kurşun ve şarapnel parçaları geliyordu, her yer kan içinde kalmıştı. Kanları gördüğümüz halde yılmadık, savaştık. Başarılı olamadılar'..." 23 Haziran 2012, Vatan


Demek ki...


Dün,

Bugün,

Yarın...


Vatanımıza göz dikenlere yönelik verdiğimiz her şehit (ki her acı kayıbımız "VATAN SAĞOLSUN!" karşılığıyla cevap bulmuştur.) kanı, Türk milletinin Türk ordusuna verdiği desteğin açık göstergesidir!!!


Öte yandan;


Atatürk'ün, "Zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir!" ifadesi Türk halkının gerçek anlamda insan haklarına olan saygısını ortaya koyuyor. Zira Atatürk'ün işaret ettiği temel felsefe; "Yurtta sulh, cihanda sulh"ilkesinden geçmektedir.


Diyeceğim...


Sayın Genel Kurmay Başkanımız eminim ki Türk milletinin ordusuna ve askerine bu anlamda sahip çıkacağına tereddütsüz inanıyordur!


Ve yine kendilerinin, büyük Türk milletinin yeri geldiğinde Şerife Bacı, Nene Hatun... gibi pekçok millî kahramanlarımızın evlatlarına yakışır hareket edeceğinden de en ufak kuşku duymayacağı inancındayım.


Yüce TÜRK milletinin şerefli TÜRK ordusuna güveni ve desteği sonuna kadar samimiyet ve içtenlikle devam edeceği kesindir!


Sevgi ve saygılarımla!


Image"HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR." HZ. MUHAMMED (A.S.)

2 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Öğretmenim,

    Kendilerine rahmet, yakınlarına ve necip Türk milletine başsağlığı ve sabr-ı cemil dilediğimiz yine sekiz vatan evladının acısıyla bir kez daha yüreklerimiz dağlanmıştır. Öyle anlaşılıyor ki, bu iş daha çok uzun sürecek.

    Necip Türk milletinin şerefli Türk ordusuna güven ve desteğinin sonuna kadar samimiyet ve içtenlikle devam edeceği konusundaki saptamanıza katılıyor ve yürekten destekliyorum.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Arif Nihat ASYALI bu şiiri yazarken,Mehmet Akif ERSOY İstiklal Marşımızı yazarken yada Mustafa Kemal ATATÜRK Samsun'a çıkarken kamuoyu desteğimi almışlardır???Kamuoyu desteğini ancak siyasetçiler arar..Haberci arkadaşlar farklı yansıtmışlardır sanırım yoksa Genel Kurmay Başkanımız böyle bir şey söylemiş olamaz...Vatan Sağolsun!

    YanıtlaSil