13 Ağustos 2012 Pazartesi

Şaibe... Doping... Ve Harika...

















"Sporcularımızın tarih yazdığı 1500 metre yarışını 10. sırada tamamlayan Büyük Britanyalı atlet Lisa Dobriskey, Aslı Çakır Alpteki’in doping yaptığı imasında bulundu.

Yarışta bazı atletlerin rakiplerini kandırmış olabileceğini iddia eden Dobriskey, “Bunu söylemek hoşuma gitmiyor ama normal bir yarışta koştuğumuza inanmıyorum” dedi.

Daily Mail Gazetesi, "1500 metre finali öncesi atletlerin aldığı tek ilaç yatıştırıcı olmalı. Çünkü olimpiyat tarihinin en yavaş 1500 finalini koşarak stattaki 80 bin seyirciyi uyuttular"yorumunda bulundu." 11 Ağustos 2012, Hürriyet


Sizin hoşunuza gitse de gitmese de Türk atlet Aslı Çakır Alptekin olimpiyat şampiyonu oldu canım... Karalamayı bırakın, işinize bakın!


Biz de atletimiz Aslı Çakır Alptekin'i yürekten kutluyoruz... :)



Dünyaya düzen vermekle kendilerini görevli sayan Batılılarda her şeyin en iyisini "biz yaparız" bizden değilse "rezil" ilan edilir.

Yani kendilerinin dışında "en iyi" olduğu zaman, derhal karalama ile şaibe çıkarmayı bir "kural" haline getirilir...

Bu sayede de ırk ayırımının temelleri toplumların ruhsal derinliklerine nüfuz ediliyor.

Öte yandan bu marazalı anlayışı anında hayata geçiren de yine Batılı güçlerin borazanlığını yapan kendi basın yayın kuruluşları...


Hâl böyleyken...


"Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda bir kişi var ki performansıyla ağızları açık bıraktı ve herkese şu soruyu sordurdu: Doping mi aldı? 16 yaşındaki Çinli kadın yüzücü Ye Shiwen 400 metre ferdi karışıkta, son 50 metreyi dünyanın en hızlı ikinci derecesini yapan erkek yüzücü Ryan Lochte'den bile hızlı yüzdü."


Konu üzerinde basın aracılığıyla hemen söylentiler başlıyor:


"Eurosport'un haberine göre Shiwen'in doping için numune verdiği ve sonucun beklendiği öğrenildi."



"Dünya bunu tartışırken İngiliz Daily Mail Gazetesi'nden David Jones başka bir gerçeği gün ışığına çıkardı. Çin'de olimpiyatlar için hazırlanan müstakbel miniklerin akıl almaz yöntemlerle yetiştiriliyor. 'Çin işkencesi' sözünü hatırlatan yöntemler minikleri zırıl zırıl ağlatıyor. Öyle ki görüntüleri gördükten sonra 'doping' seçeneği aklınızdan siliniyor gibi."


Anında ortaya çıkan dedikodularla, kendilerinden olmayan başarı,

Şaibe altına alınmaya çalışılıyor...

Diğer taraftan, iş kendilerine gelince, bakınız borazancı basın, nasıl söz ediyor:

Pekin 2008 Yaz Olimpiyatları'nda,

"Yüzmek için yaratılmış bir insan: Michael Phelps

Biz izledikçe yoruluyoruz, o kazandıkça yorulmuyor. Amerikalı yüzücü Michael Phelps. Pekin’e sekiz altın madalya ve sekiz dünya rekoru hedefiyle gelmişti."



Demek ki neymiş?

Kendilerinden olunca;

Aman ne harika... Hayatının her safhası ilahlaşarak,

"Yüzmek için yaratılmış" olur.


Yok eğer kendilerinden değilse;

Eyvahlar olsun! Tukaka...

Şaibenin bini bir para, başarı gölgelenerek,


"Normal bir yarış değil... Uyuttular...",

"Çin işkencesi" olur.

Demem o ki...

Batılı güçlerin her alanda dünyaya vermek istediği mesaj;

Dünyanın tek hakimi biziz! Bizden başkasına hayat tanımayız!

Tabii, "sürü" olur da,

Boyun eğersen...


Sevgi ve saygılarımla!


Image"HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR." HZ. MUHAMMED (A.S.)

3 yorum:

  1. Merhabalar,

    Şu alem-i cihan da atletizm dalında yüzümüzü güldüren kızlarımızı çok seviyorum, onları kutluyorum, onları tebrik ediyorum.

    Aynı zamanda Almanların, Alman cephesinden müsabakaya sokmaya çalıştıkları tekvandocumuz Servet'e de teşekkürlerimi sunuyorum. Hem Alman takımından müsabakaya katılmayı reddettiği için, hem de katıldığı spor dalında başarı elde ederek ülkemize bir altın madalya kazandırdığı için.

    Batılılar her zaman ve her yerde emperyalist zihniyetlerini ve kendilerinden başka kimselere hayat ve yaşam hakkı tanımadıklarını göstermekten hiçbir zaman geri durmamıştır. Sizin de vurguladığınız gibi kendilerinden olsaydı güzeldi, ama Türkiye'den olunca işlerine gelmedi ve nasıl bir kulp takarda masada ekarte edebiliriz diye utanmadan onun yollarını bile aramışlardır.

    Aslında bu iki kızımız batıya öyle üst üste okkalı bir Osmanlı şamarı vurdu ki, bunun üzerine daha sittin sene kendilerine gelemezler.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  2. Blog yazılarını yakından takip ediyorum. kalemine kuvvet.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Kur'an-ı Kerim bu gecede inmeye başladığı için bu gece, gecelerin en feyizlisidir ve bin aydan daha hayırlıdır.

    Meleklerin ve Namus-u Ekber'in Allah'ın izniyle her türlü iş için yeryüzüne indiği Kadir Gecenizi kutlar, tüm insanlığın hayrına vesile olmasını dilerim.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, muhabbetlerimle.

    YanıtlaSil