14 Eylül 2012 Cuma

Hem Allah Kur'an Diyeceğiz...



















"ABD'de çekilip internetten yayınlan 'Müslümanların Masumiyeti' isimli, peygambere hakaret edilen filme tepki dinmiyor. Müslümanların yaşadığı çok sayıda ülkede insanlar Cuma namazı sonrası sokaklara döküldü. Sokaklara dökülen halk, ABD, İsrail ve Almanya elçiliklerine saldırdı. Yemen ve Lübnan'daki gösterilerde altı kişi hayatını kaybederken onlarca kişi de yaralandı.


Clinton, ABD'nin bu tür ''iğrenç'' videoların gün ışığına çıkmasına neden engel olmadığının bazılarınca sorulabileceğine işaret ederek, şöyle devam etti: ''Bugünün teknolojisinde, bu mümkün değil. Ancak mümkün olsaydı bile ülkemiz kökü uzun geçmişe dayanan ifade özgürlüğü geleneğine sahip. Bireylere, ne kadar iğrenç olursa olsun kendi görüşlerini ifade etmelerinde engel olmayız." 14 Eylül 2012, Haber Türk



Ne "ifade özgürlüğü"ymüş ama...

Vallahi bu "özgürlüğe" şapka çıkarmak lâzım gelir...

Zira "ifade özgürlüğü"ne dayandırılarak, neredeyse sistemli bir şekilde sahnelenen iğrenç saldırılara bir yenisi daha eklendi...

Her yer yanıyor, yıkılıyor...

Ortalık yine kan gölü...

Hanımefendi çıkmış bağırıyor;

"İfade özgürlüğü"


Oh ne âlâ...

Ya, inanılır gibi değil...

Bu şeytani düzen ve fitne...


Sahi; ŞEYTAN dedim de aklıma bir hikaye geldi.

Şimdi bu hikayeyi sizinle paylaşalım:


"Günlerden bir gün şeytanın yolu bir köye düşmüş. Keyfi yerinde olan şeytan, sırtını bir ağaca dayamış ve buzağısı kazığa bağlı olan ineği sağan genç bir kadını uzaktan izlemeye başlamış. Şeytan, kadını epeyce izledikten sonra yerinden kalkıp kazığa bağlı buzağının ipini biraz gevşetmiş.


Buzağı bu, az ötede annesinin sütünün kovaya sağılmasını aç karnına izlemeye daha fazla dayanamamış. Buzağı yerinde debelendikçe boynundaki ip biraz daha gevşemiş ve sonunda yular hepten çözülmüş. Koşarak annesini emmeye giden buzağı, süt kovasına çarpmış ve bütün süt yere dökülmüş. Sağdığı sütün heba olduğunu gören genç kadın, sinirlenerek eline geçirdiği odunu buzağının kafasına vurmasıyla yavru, kan içinde yere yığılmış. Yavrusuna saldırılmasına kayıtsız kalmayan inek bir tekmede kadını yere serip öldürmüş.

Uzaktan geçmekte olan kadının kayınpederi, ineğin gelinini öldürdüğünü görüp, elindeki tüfekle ateş ederek ineği öldürmüş.

Silah sesini duyan koca koşup gelmiş. Karısını yerde cansız yatarken, babasını da elinde tüfekle görünce, belinden silahını çekip, tek atışta babasını öldürmüş.

Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen genç adam bu kadar acıya dayanamayacağını düşünüp, bir kurşun da kendi kafasına sıkarak canına kıymış.

Bütün bu olayları bir kenardan izleyen şeytan, "Bu felaketi de bana yüklerler. Buzağının ipini gevşetmekten başka ben ne yaptım şimdi?" demiş."



Sakın yanlış anlaşılmasın..

Sadece ifade özgürlüğümü kullanmak istedim...

Yoksa Kılinton Hanım'a sözümüz yok valla...

Hem o,

Olsa olsa bir melek olabilir...

Kadıncağız tam bir "MELEK"!..

Ne yalan söyleyelim, gittiği her yerde gül bitiyor...

O güller birden "kana dönüşüyor" derseniz,

Eee... olacak o kadar!

Gül bu...

İnsanın canını yakacak ve kanını akıtacak kadar dikeni bol...

Madem gül seviyoruz,

O vakit dikenine de katlanılacak...

Zira hem Allah Kur'an diyeceğiz,

Hem de Allah Kur'an kelâmı dinlemeyeceğiz...

Ne diyor, Kur'an?

"Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdır. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez." Maide Sûresi 51. Ayet



"Sen onların dinlerine uymadıkça, Yahudi ve Hıristiyanlar senden kesinlikle hoşnut olacak değillerdir. De ki; "Şüphesiz doğru yol, Allah'ın (gösterdiği) yoludur." Eğer sana gelen bunca ilimden sonra onların heva(arzu ve tutku)larına uyacak olursan, senin için Allah'tan ne bir dost vardır, ne de bir yardımcı." Bakara Sûresi 120. Ayet

Diyeceğim...

Şimdi ortada Kılinton Hanım'ın "ifade özgürlüğü" dediği "şey"den başka ne var ki?..

O sebeple...

Millet'ler birbirini yiyormuş,

Yok ortalık savaş alanına dönmüş'müş,

Yok kan gölü olmuş'muş,

Falan filan...

Boş verin siz onları...

Hem ne kadar ayıp!

Altı üstü ortada bir "ifade özgürlüğü" var.

Yok artık...

Onu da biz müslümanlar anlamadıysak gari...

Yuh yani...

"Bir kenarda oturup felaketleri izleyen şeytan"ın dediği gibi...

"MELEK" Hilari ne yaptı ki?!


Sevgi ve saygılarımla!

Image"HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR." HZ. MUHAMMED (A.S.)

1 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Öğretmenim,

    Söz konusu hakaret metaryalini hazırlayanların amaçları belli. Bloğunuzda anlattığınız hikayedeki şeytan sadece dananın bağlı olduğu ipi gevşetmiş, işte bu şerefsiz, alçak ve mendebur herifler de İslam'a ve onun Peygamberi'ne hakaret içeren abuk sabuk bu filmi yapmışlar ve bırakmışlar orta yere. Öldüren öldürene bir kan gölü, bir kargaşa gidiyor. Bu tür provakatif maksatlı metaryalleri hiç görmezlikten gelsek, ya da İslami değerlerimizden güzel şeyler üreterek onları yaptıklarına utandıracak bir cevap versek nasıl olurdu?

    Daha önce de karikatürlerle de ilgili bir sürü olaylar oldu da ne oldu? Ne düzeldi? Ders alındı mı? Asla!..

    İslam toplumu böyle provakatif metaryallere böyle tepkiler verdiği sürece, bunlar ileride daha değişik provakatif metaryaller üretecekler ve bunun sonu gelmeyecek diye düşünüyorum.

    Söz konusu provakatif metaryaller hangi ülkede üretilirse üretilsin, tüm dünya ülkelerinin lider ve yöneticileri yapılan bu provakatif metaryalleri kınasalar yeterdi.

    İslam ülkelerini karıştırmak için İslam'a ve onun Peygamberi olan Hz. Peygamber efendimize yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, Cenab-ı Allah'tan bu çirkin saldırıyı tasarlayan ve gerçekleşmesini sağlayan tüm zalimlerin helakını niyaz ediyorum. Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil