2 Aralık 2014 Salı

Sözüm Papa'ya




Papa kısaca sözde "din" adamı değil midir?.. Zira biz sade halk öyle biliyoruz... Ancak gel gör ki durum hiç de öyle değil. Zira Vatikan ve Papa, dünya üzerindeki sömürü düzeninin önemli bir parçası... Dolayısıyla dünya siyasetinin önemli bir unsuru konumunda...

Hal böyleyken...

 Hıristiyan aleminin Ruhani Lideri ve adı çocuk tecavüzleriyle ünlenen Vatikan’ın Devlet Başkanı Papa Francesco, Türkiye'ye geldi..

O halde Papa bir "din" adamı ise:

Türkiye'ye gelir gelmez ayağının tozuyla bakınız, hangi konular üzerinde duruyor;

TÜRKİYE ziyaretinde Papa Francesco, "İstanbul’daki etkinliklerine, bir süre önce kendisini Vatikan’da ziyaret eden Kırklar Meclisi üyesi, Diyarbakır Sur İlçesi Belediye eski Başkanı Abdullah Demirbaş’ı da davet etti."

Bu ne?

Yine,

Papa Türkiye gezisi dönüşü, "Ermenistan ile Türkiye arasındaki sınırların açılması çağrısını yaptı."

Sana ne?

Dahası...

 "Rencide olan birden fazla Müslüman 'Bunlar bizden değil, Kur' lahza bir barış eseridir" dedikten sonra "Nasıl ki 'tüm Hıristiyanlar kökten dinci' diyemiyorsak 'tüm Müslümanlar terörist' de diyemeyiz" demiş.

E, yuh yani... 

Hıristiyanların aşırısı "kökten dinci" oluyor, Müslümanların aşırısı "terörist" oluyor, öyle mi?

Bu çifte standart niye?

O "terörist" dediğin, kendi adamlarınız...  hatta seni "Papa"lığa taşıyan küresel çetelerin ta kendisi, bu bir! Dünyanın "jandarma"lığına soyunarak mazlum milletleri perişan eden bu çeteler, dünyayı ahlaken, vicdanen kirleterek çıkarları için yapmadıkları şeytanlık kalmadı, bu iki! Bu güçlerin bir aracı haline dönüşen Vatikan ve de dolayısıyla PAPA, coğrafyamızı karıştırarak  kirletenlerle siyasi güç birliği sergiliyor, bu üç! Tarihin her döneminde kilise, dolayısıyla ruhban sınıfı tiranlar ve egemen güçlerle birlik olmuş, insanlar arasında zümre farkı yaratarak onların "din" duygularını sömürmüş... Ve tıpkı bugün olduğu üzere yeryüzünde, "Tanrı'nın kurumsal merkezi" haline dönüştürülmüş VATİKAN gibi,  bu da dört! 

Dolayısıyla...

Papa, senin görevin; insanlara doğruluğu, güzelliği, iyiliği, sevgiyi, saygıyı dürüstlüğü, çalışkanlığı  aşılamak değil midir?

Senin siyasetle işin ne? 

Sana ne, Türkiye'deki "açılım"dan? 

Sana ne, Türkiye'nin siyasi kararlarından? 

Sen kimsin?

Senin yapman gereken, seni Papa'lığa getiren hamilerin tarafından vahşice öldürülen ve  katledilen insanları korumak, kollamak.. Allah yolunda olan kim olursa olsun, bu vahşetlere seyirci kalmaz, kalamaz!



Bak  senin efendilerinin senaryoları gereği, hani Hz. Peygamberimize ve İslâm dinine dil uzatılmıştı ya..   İşte Sevgili Peygamberimizden,  senin yapman gerekenleri, -yani görevlerini hatırlatacak- çok değil sadece  vereceğim  o iki sözüyle özetleyeyim:

Ne diyor, Hz. Muhammed?

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır." 

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir."


İşte bu..

Anlayacağın oraya buraya gidiyorsun ya.. İşte bu felsefe üzerinde vaaz vereceksin! Ve dünyayı kasıp kavuran o "efendi"lerine de bunları yapmamalarını söyleyeceksin! Din adamı bunları yapar.. Tabii gerçek Allah adamı, gerçek din adamı için bu sözler...

O sebeple.. üzerine üniforma giyip, boynuna dinsel semboller asarak olmuyor bu işler... 

Hani ortalık kan gölü, hani ortalık vahşetten geçilmiyor... Bu durumu yok edecek, iyileştirecek, en azından insanların gözünü açacak söz ve eylemlerden hangisini yapıyorsun?

Vatikan "çocuk tacizi" ile çalkanalanıyor... 

Dolayısıyla...  hangi dinden, hangi ahlâktan, hangi insanlıktan, hangi vicdandan  bahsediyorsun PAPA'Z?

Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S)

2 yorum:

  1. Elinize sağlık.Güzel bir paylaşım oldu. Vatikanı bir ara satanistlerin yönettiğine dair bilgiler vardı.Ne oldu hala var mıdır acaba? Neyse eminim Papa,memnun kalmıştır!! Gitmeden aksarayı kutsamıştır herhalde.. :))
    ( Bu arada diğer sitelere giriş kısıtlandı.Öbür siteden bunu öğrenebilir ve isterseniz izlemeyi bırakabilirsiniz..)Teşekkür..

    YanıtlaSil
  2. AVRUPANIN VE SÜPER GÜÇLERİN HELE HELE 2000 _ 2014 ARASI MENFAAT VE CIKARLARI YOKSA TÜRKİYEYE DOSTLUK ZİYERETİNE GELDİKLERİNİ GÖRMEDİM..

    YanıtlaSil