16 Eylül 2015 Çarşamba

BAŞARAMAYACAKSINIZ...


Avrupa Birliği, koloniler halinde akın eden ve tarihin en büyük göç olaylarına yukarıdan bomba, içeriden fitne atarak en büyük katkıyı sağlayıp onları vatansız bıraktı!

Dolayısıyla bu insanları, sersefil biçimde yüzüstü bırakan koooskoca sözde "medeniyetin beşiği", özgürlüklerin baş savunucuları ama gerçekte tek dişi kalmış canavar Avrupa Devletleri, bugün ENDİŞE ve TELAŞ içerisinde birbirlerine düşmüş durumdalar...




Vatansız, aç-susuz perperişan vaziyette ölümle burun buruna kalarak umuda yolculuğa çıkan bu insanlara, hani bundan önce "sen şucusun", "ben bucuyum" diyerek ayrışmalara sebebiyet olan bu ilkel kavganın ilkel sorgulamaları birden unutuldu, iyi mi? Zira bu insanlar için artık bu sorgulamaların hiçbir değeri kalmadığı gibi insanlar dımdızlak ortada kaldılar.. Peki neden artık bir önemi yok bu sorgulamaların?

Hadi yine devam etsenize.. 

Ayrışın ayrıştırın...

Hani insanlar işlerini güçlerini bırakıp, bir uçtan öbür uca koşup duranlar, yağmalayanlar, birbirini boğazlayanlar, "zafer" kazandıklarını zannedenler, etrafa umutsuzluk tatdıranlar...

Neredesiniz? 

Hadi... bu insanlara verdiğiniz zararları nasıl anlatacaksınız?

Anlatınız!!!

Acılarını dindiriniz!!!

Bırakınız daha iyi yaşam koşullarını da, insanın temel yaşam haklarını bile ellerinden aldınız!!!

Artık yüz binlerin, milyonların sığınacak bir  vatanı yok! Aldınız ellerinden...

Görüldüğü üzere  ilkel ayrımcılık yapmak, toplumların felaketini hazırlamak demektir. Bu bir hükümdür. Tarih buna her zaman tanıklık yapmıştır, yapmaya da devam ediyor!

Vatan savunması yapamayanlar, ilkel sorgulamaların esiri olanlar, bugün, Suriye'ye, Libya'ya, Afganistan'a, Irak'a, Yemen'e, Mısır'a.. dönüp bir baksınlar! Gördükleri manzara, yarın bizim de başımıza geleceklerin bir aynası olarak  zihinlerine not etsinler!!!



Sahi... 

Antalya’nın Gündoğmuş İlçe Belediye Başkanı,  kent merkezindeki ışıklı panoya "Camide namaz kılıp sandıkta HDP’ye oy veren Kürt benim kardeşim olamaz. Kardeşlik yüce bir makamdır. Alçaktan kardeş olmaz. HDP’ye gönülsüz oy veren korkaktır. Gönüllü oy veren alçaktır" diye yazdırmış, iyi mi?




Bu ne kepazelik?!..

Bu nasıl bir aymazlıktır?!

Kökü dışarıda olan bu tür girişimlerin sonucu ancak ve ancak emperyalizmin elini ovuşturarak beklediği neticeleri doğurur!


Dolayısıyla Türk'ün kardeşi Kürt, Kürt'ün kardeşi Türk'tür! 

Dün aynı tahrikler Yugoslavya'da, Bosna'da yapıldı..

Bugün Libya'da, Suriye'de, Irak'ta...

Sıra geldi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, Türk Milleti'ne öyle mi?

Türk Milleti bu oyuna gelmeyecek!!!

BAŞARAMAYACAKSINIZ...




Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.) 

3 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Hanım.

    İnşAllah ülkemizi, bir Yugoslavya, Libya, Irak ve Suriye'ye dönüştüremeyecekler.

    Batlı emperyalist ülkelerin göçmen kabulü işine gelince, inŞallah Allah onlara hak ettiği dersleri verir.

    Atalarımız boş yere dememişleridr, "Etme-Bulma Dünyası" diye.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. bizler bir oldukça asla yıkamazlar önemli olan birlik beraberlik .keşke eğitim seviyemiz yüksek olsaydı bütün sorunumuz burda anlatamıyoruz gerçekleri eşlerine bağlı kadınlarımız o ne derse o olur mantığı ....pkk-pyd-akp üçgenini sağlayan ABD nin kirli oyununa TürKürt halkı izin vermeyecek .

    YanıtlaSil
  3. Elinize sağlık Tülay hocam,iyi bir yazı olmuş..Göçmenlerle ilgili düşüncelerinize aynen bende katılıyorum...Orta doğu'da ki olumsuz gelişmelerden sadece AB değil ABD ve Türkiye'de sorumludur..Şimdi hep beraber ayıklasınlar bakalım pirincin taşını..

    Türkiye'de oynan oyunu adı belli..Türk topraklarını parça parça etmek..Bunu yapabilmeleri için önce Türk halkını kendi içinde bölmeleri gerekiyor..Türk-Kürt,Alevi-Sünni ayırımları gibi bölücü faaliyetleri kışkırtmaları gerekiyor..İnsanları birbirlerine düşürmeleri,kardeş kardeşi vurdurtmaları gerekiyor..

    Kurtuluş savaşında parçalyamadıkları Türkiye'yi ve Türk halkını bu tür kanlı oyunlarla parçalamaya çalışıyorlar..Umarım bu fitne ateşine milletimiz düşmez..İyi dileklerimle..

    YanıtlaSil