9 Eylül 2015 Çarşamba

Vatan Size Minnettar...











"Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum" diyen, tarih değiştiren, tarihe mal olan Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanı olan Yarbay İlker ÇELİKCAN, Hakkari Dağlıca'da "Şehitlerimi orada bırakamam" deyip bölgeye -öleceğini bile bile- giderken şehit düştü.

Ve yine...  

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde 16 askerin şehit olduğu terör saldırısı sonrasında kendilerinden bir süre haber alınamayan bordo bereli tim,

"Kimse kayıp değildi. Bordo bereli tim telsizleri kapadı. Geri dön emri almamak için ve dün geceden yağmurlu, sisli havada bugün öğlen vaktine kadar sadece 12 kişilik bordo bereliler timi yüzlerce terörist ile çatıştı. Tek birinin burnu bile elhamdülillah kanamadı. Şuan için tespit edilen 73 ölü ve 25 sağ PKK’lı ele geçirildi."

Dolayısıyla...

Bugün, Kurtuluş Savaşı'mızın sonlandığı tarih olan 9 Eylül 1922'de emperyalistler denize döküldü..

93 yıl aradan sonra yine aynı azim ve kararlılıkla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve Türk Milletine karşı saldırıya geçmiş tüm iç ve dış mihraklar yok edilecektir...

Ne mutlu Türk'üm diyene!

Sevgi ve saygılarımla!

NOT:

"Türkler ölmeyi biliyorlar, hem de iyi biliyorlar. Ben de ölmeyi bilen bir milletin yenilmeyeceğini bilecek kadar tecrübeliyim. Burada hiç yoktan ordular kurmak ve bu orduları ölüme sürüklemek mümkün. Bu imkanlardan bol bol faydalanıyorum. Fakat, meydana getirdiğim orduları sendeleten bir engel var: Türklerin yaşayan hatıraları! 
Üç-dört yüzyıl önce her kudreti ve her milleti yenen Türkler, şimdi de silinmez hatıralarıyla her teşebbüsü sendeletiyorlar. Hemen her yürekte bu korkuyu seziyorum. Demek ki yalnız Türkleri değil, onların tarihini de yenmek lazım. Bu durumda ben, Türklerin düzinelerle milleti idare etmelerindeki sırrı da anlıyorum. Onlar milletleri bir kere yeniyor fakat kazandıkları zaferleri ruhlara ve nesillere nakşedebiliyorlar." M. Montecuccoli (Avusturyalı Komutan)



"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.) 

2 yorum:

  1. Avusturyalı Komutan Türkleri iyi analiz etmiş..Bir türkü yenebilmek için tarihini de yenmek gerekiyor..Zaten batı ülkelerinin ülkemiz üzerinde oynadıkları kanlı oyunda bunlardan biri..Ülkemizde yaşayan kürt nüfusunu kullanarak ayrı devlet kurmayı hedefliyorlar..Pkk,yi taşeron olarak kullandılar..Tam yok edilmek üzereyken,birileri el uzattı ve onları kurtardı..Terörle mücadele eden askerler terörist olarak ilan edildi..Terör örgütü güçlendi..Silah depoladı..Türkiyeden,Avrupadan eleman topladılar,sayılarını artırdılar..Gizli servislerin yardımlarıyla..İşte şimdi bunun acısını yaşıyoruz..Elinize sağlık..İyi dileklerimle..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.

    Ülkemizde terör neden var? PKK ülkemizden ne istiyor? Ülkemizi bu terör sarmalından kurtarmak için ne yapılmalı? Yapılması gereken doğru hareket nedir? Bu zamana kadar ülke yönetimindeki iktidarlar terörün çıkış nedeni olan Kürt sorunu ile ilgili ne yaptı? Cumhuriyet'in kurulduğu yıllardan itibaren bu Kürt sorunu ile neden ilgilenilmedi? Neden hep ertelendi? Neden hep ötelendi?

    Bakın, 1973-178 yılları arasında siyasi olan PKK eylemleri, 1977 ve 1978 yıllarında silahlı olarak ağalara karşı devam etti. PKK'nın lideri olan A.Öcalan'ın Lübnan'a gitmesinden sonra, 1979 yılında PKK ilk paramiliter hazırlıklarına başlamıştır. 1984 yılından itibaren de eli kanlı ve bölücü terör örgütü PKK Türkiye'de silahlı terör eylemlerini başlatmıştır.

    PKK'nın amacı nedir? Zorla ve şiddet eylemleriyle Marksist-Leninist ideolojiye dayanan siyasal rejime sahip bir Kürt devleti kurmak için, Türk topraklarından bir kısmını bölmektir.

    Hal böyle iken, sorunlar belli iken, çözümü de görünür iken, ülkemizi bu hale getirdiler. Bu işin faturasını da binlerce vatan evladının şehit edilmesine neden olarak bizlere kesiyorlar.

    ABD İŞİD'e vurmak için İncirli üssünü kullandığı yetmiyormuş gibi, bir de uçaklarımızı kullanıyorlar. Ama biz, PKK'yı vurmak için ABD uçaklarını çağıramıyoruz.

    İktidarlar neden ABD ve batılı ülkelerin boyunduruğuna girerler bir anlam vermiyorum. Bu zamana kadar PKK'nın kökünün kazınamamasının bir sebebi de batılı güçlerin PKK'yı koruması ve kollamasıdır.

    Cenab-ı Allah ülkemizin yar ve yardımcısı olsun. Güvenlik güçlerimizi ve silahlı kuvvetlerimizi korusun ve görevlerinde ve PKK ile giriştikleri her mücadeleden sağ salim muzaffer çıkmalarını nasip ve müyesser eylesin.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil