9 Ocak 2016 Cumartesi

Diyanet'in Sayın Yetkililerine Sesleniyorum!!!








Bir babanın "öz kızına şevhetle bakmak" fetva'sıyla birlikte..


"NİŞANLILAR EL ELE TUTUŞMASIN” FETVASI

Diyanet, “nişanlılık döneminde gençler başbaşa kalmasın, el ele tutuşmasın” fetvası yayınladı

ALEVİLERLE EVLİLİK FETVASI

Diyanet’in en çok tartışma yaratan fetvalarından biri de “Alevilerle evlilik caiz mi” sorusuna verdiği yanıt oldu. Diyanet soruya “Müslüman olanla evlenilir, Müslüman olmayanla evlenilmez” yanıtını verdi.

MAL VARLIĞINA GÖRE KEFEN

Diyanet, kefen konusundaki fetvası ile de çok tartışıldı. Diyanet fetvasında, “Kefen olarak kullanılacak bez, çok basit ve adi veya çok pahalı olmamalı, ölünün mal varlığına uygun olarak alınmalıdır” denildi." 09 Ocak 2016




Vallahi Diyanet'e olan güvenim, bir bunalıma dönüştü.. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali BARDAKAOĞLU döneminde, skandal bir olay üzerinde  duyduğum rahatsızlığı ve sıkıntıyı dile getiren kişisel mektubumu Diyanet İşleri Başkanlığı'na iletmiştim.

Yüce dinimizin yanlış yorumlanmasına vesile olacak sıkıntıdan kaynaklanan endişelerimi gideren nazik cevabi mektubu, bizatihi Sayın Başkan Ali BARDAKOĞLU'nun şefkat içeren cümleleriyle, tarafıma yazılmış e- posta ile aldım.

Bu sıcak davranıştan dolayı kuruma olan derin sevgimle birlikte güvenim bir kez daha artarak, sarsılmaz bir saygıya dönüştü..

Hal böyleyken,

Son zamanlarda Diyanet'ten duyduğumuz ve insanlığımızdan utanacak şekilde çıkan haberler karşısında, derin kaygı ve endişe duymaktayım...

Yüce dinimizi her koşulda her zaman sonuna kadar savunmak boynumun borcu olarak görüyorum. Bu bağlamda Sevgili Peygamberimize yönelik Danimarka'dan ve benzeri yerlerden yapılan saldırıları da  gerek buradan, gerekse muhataplarına şahsi ve özel tepki yazılarımla Sevgili Peygamberimizi ve Yüce dinimizi savundum,  bundan sonra da savunmaya  devam edeceğim...

Bu bağlamda insanın ruhunu karartan ve İslam diniyle uzaktan yakından ilişkisi olmayan bu sapkın "fetvaları" şiddetle ve nefretle kınıyorum!

Bu fetvaların milletimizi yaralayacağı gibi ne insanlığa, ne de vicdanlara sığmayacak kadar dehşet ve iğrenç olarak görüyor, konunun kepazeliği karşısında tek kelimeyle,

 "Yuhhh artık!" diyorum!!!



Dahası bu inanılmaz sapkın "fetva"ları duyunca aklıma  Suudi müftüsü geldi.. 

Bir an, "Allah'ım o sapık Suudi müftü bizim Diyanet'e mi geldi, ne oldu?!" dedim...

Zira yüreğimin kaldıramayacağı kadar bir sızı içerisindeyim... 

Öte yandan...

Bugün bu anlamda, dünyanın dört bir yanından el birliğiyle  Yüce dinimizi yeterince kirletenler, var güçleriyle zaten çalışmaktalar. Dolayısıyla, İslâm Dini'ni bu sapkın ve yobaz zihniyetlerin elinden kurtarmak için, Büyük ATATÜRK'ün özenle kurduğu Diyanet'in,  hem  Diyanet'i kirletmeye, hem de  Yüce dinimizi  dünya kamuoyu önünde küçük düşürmeye ve de rencide etmeye ne  hakkı, ne de yetkisi var!

Bu rezilliğin biran önce aydınlatılmasını bekliyor, sapkınların adalet önüne çıkarılmasını ivedilikle istiyorum!!!


Sayın Yetkililerin acilen ilgi ve bilgilerine sunulur!!!


NOT: Öte yandan bir SAPIKLIK haberi de... 



Yazıklar olsun!!! 


:((



Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

6 yorum:

  1. Saçmaladılar iyice , bunlar böyle düşünürse cahil okumamış insan neler düşünmez ,Çok saçma o kızını şehvetlemi öpüyor acaba , isterseniz yayınlamayabilirsiniz bu yorumu efendim ama böyle saçma şeyler yazıyor yayınlıyorlar cahillerde girip kitabı okumaz bunu okuyup gerçek sanar ve uygular ,aklında yoksa bile aa dinde varmış deyip yaparlar tüh yazıklar olsun .
    çok kızdım ve üzüldüm yorum kirliliği yaptıysam özür dilerim.

    YanıtlaSil
  2. diyanet siteyi kapatıp mersedese binip kaçmış!Diyanet işleri, böyle saçmalamaya devam ederse, Lût kavminin akıbetini yaşıycaz hep birlikte.

    YanıtlaSil
  3. Sosyal medya yıkılıyor hocam tepki çok büyük fakat sesimiz duymazdan geliniyor :(
    Yazıklar olsun böyle zihniyete, dini kötüye kullanan aciz insanlara çok öfkeliyiz çokk :((

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar.
    Akıllı biri Diyanete zarf atıyor, Diyanette atılan zarfı okuyor ve konuyu önemseyerek cevaplıyor. İşte bizim dinimiz diyanetimiz bu, var mı daha ötesi?.. Diyanet asıl uğraşacağı konularla uğraşmayarak, böyle atılan zarfları okusun, bu soruları dikkate alsın ve onlara cevap vermekle meşgul olsun. Yazıklar olsun, yazıklar olsun.

    Önce bir kere soru soru değil, uygun değil. Sen bu soruyu neden dikkate alıyorsun ve kendine muhatap ediyorsun ve bir de saçma sapan bu soruya cevap veriyorsun, hem de nasıl? Hatırladığım kadarıyla çocuğun 9 yaşından büyük olması gerekir diye.

    Ben hükumetin yerine olsam, Diyanet İşleri Başkanını görevden almakla birlikte bu soruyu dikkate alıp, ona cevap yetiştirenleri de cezalandırırdım. Hem de nerede biliyor musunuz? Hiç kimseyle görüşmemek koşulu ile bu tür sorularla ilgili ne yapılacağını öğreninceye kadar katıksız, çilehane hapsinde tutarak.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Sen, dediğin gibi, bugünün Diyanet'ine "sarsılmaz bir saygı" ile bağlı kaldığın sürece bu tür sapıklıkları şeytan yuvasına dönüşmüş bu kurumdan daha çok duyacaksın! Diyanet'in Atatürk'ün Diyanet'i olmadığını artık anlaman için sahte Atatürkçü kisvesini üzerinden çıkarman gerekir öncelikle. Bu ülkenin Atatürk'ün ülkesi olmaktan çıkma üzere olduğunun da başlıca müsebbibleri senin gibi Diyanet sevdalısı sahte Atatürkçülerdir...

    YanıtlaSil