29 Ocak 2016 Cuma

Teşekkürler...



Kültürel ağırlıklı çalışmaların yayınlandığı, "Ne Mutlu Türküm Diyene!" blog sahibi Sayın Mehmet Bilgehan MERKİ'ye teşekkür ederim. Yıllık blog değerlendirmeleriyle okuyucularını ödüllendiren Mehmet Beyin, bu kapsamda ve de tercihim doğrultusundaki göndermiş oldukları kitabı aldım. Bir kez daha teşekkür ederim.

Kendilerine, entelektüel birikimleriyle yararlandığımız güzel ve okunmaya değer yazılarının devamıyla birlikte sağlıklı, mutlu ve aydınlık yarınlar diliyorum.



Dolayısıyla, Sayın Mehmet Bilgehan MERKİ'den esinlenerek kendilerine ve yazılarımı kesintisiz takip eden değerli çalışmalarıyla  "Değirmenden Mektup Var" blog sahibi Sayın Recep ALTUN'a bu bağlamda öğrencilerimle birlikte büyük bir heyecanla hazırladığım "SINIFÇA" dergimizi küçük bir anı olarak, adreslerine göndermek  istiyorum...



Sevgi ve saygılarımla!


NOT: t_ataoglu@windowslive.com

"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

6 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Gürdal.
    Öğrencilerinizle birlikte hazırladığınız "Sınıfça" dergisini, ben yaşadığım sürece küçük kitaplığımda bir anı olarak saklayacağım. Adresimi e_mail adresinize göndereceğim.

    Bu benim için bir ödüldür, biliyor musunuz? Düşündüğünüz ve takdir ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim Recep Bey.

    Saygılarımla..

    YanıtlaSil
  3. Ulaşmasına sevindim. İyi okumalar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Az önce değerli hediyeniz elime ulaştı. Saygı duyulacak bir eser ortaya çıkarmışsınız. Genç beyinlere yaratıcılık, araştırıcılık, geçmişe saygı duyma, unutmama, koruma hasletlerini öğretmeniz bir yana çağdaş eğitim yolunda bir Türk kızı olduğunuz göstermeniz karşısında saygı duyuyor ve emeğinizi alkışlıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar Tülay Gürdal.
    Göndermiş olduğunuz "Sınıfça" derginizi 2.2.2016 tarihinde aldım. Gerçekten çok memnun oldum. Burada kısaca derginizin çok güzel hazırlandığını belirtmek istiyorum. Tekrar çok teşekkür ederim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  6. Dergimizi tüm içtenliğinizle blog sayfanıza konu ederek taşıma nezaketinize ve övgü içeren duygularınıza çok teşekkür ederim Recep Bey. Saygılarımla

    YanıtlaSil