17 Aralık 2016 Cumartesi

Biz Haklıyız, Biz Kazanacağız!


Eyy!.. Kürt kardeşim, Alevi kardeşim, Sünni kardeşim, Türk kardeşim...

Hepimiz aynı toprakların ve  aynı bayrağın altında yaşayan "et-tırnak" olmuş yurttaşlarız. Dolayısıyla aynı gemideyiz ve hiçbirimizin gidecek başka bir vatanı yok!..

Dolayısıyla Irak'ta, Suriye'de yapılanların aynısı bize de uygulanmaya başlandı.. Yani coğrafyamızda sürdürülen savaşın bir parçası haline geldik... Hatırlayalım buralarda neler oldu?

İnsanları dinsel-mezhepsel  ve ırksal etniksel ayrışmaya maruz bıraktılar. Ardından bu ayrışmalar neticesinde halklar arsında kin, nefret, öfke ile birbirlerini boğazlaşma süreci yaşanmaya başladı.. İÇ SAVAŞla birlikte Şii-Sünni, Kürt-Arap... Dolayısıyla pusuda bekleyen ve bu planın hazırlayıcıları Batılı emperyalist devletler, sırtlanlar gibi insanların üzerlerine çöktüler... Ve şimdi nihai hedef olarak sıra geldi bize... Dolayısıyla Türkiye'de bir iç savaş  çıkarılmak isteniyor! Bu tuzağa asla düşmeyeceğiz! Buna asla izin vermeyeceğiz!!!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet GÖRMEZ, "Bugün yaşadığımız dünyaya baktığımızda Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl ileriyi gördüğüne tanık oluyoruz" 14 Aralık 2016 Habertürk

Dolayısıyla... Atatürk'ümüzün kurduğu "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına TÜRK milleti denir" felsefesi altında oluşturduğumuz ulus birliğimizi ve vatanımızı bombalarla parçalamanın peşindeler. Bizi aynı Suriye'de, Irak'ta  olduğu gibi birbirimize kırdırmak istiyorlar! Buna asla izin vermemeliyiz! Doğuştan asker olan bir ulus olarak ordumuzla, yani Yiğit Mehmetçiklerimizle, Kahraman Türk Polisimizle ve güvenlik güçlerimizle birlikte biz, büyük bir devletiz!

Büyük Türk milleti olarak bu hain ve alçak saldırılara karşı her zamankinden daha fazla  birlik ve beraberliğimizi her koşulda sürdürmeye devam edeceğiz. Dahası buna zorunluyuz... Zira bizim başka bir vatanımız yok!!!

Bugün Kayseri'de Yiğitlerimize kurulan alçak saldırılar sonucunda onlarca şehidimiz ve yaralılarımız var. Evlatlarımızı elimizden alan hain, eli kanlı tedhiş örgütlerine  karşı bugün, her zamankinden daha çok  kararlı bir şekilde direnmeye devam edeceğiz.

Hepimiz askerimizle, polisimizle birlikte omuz omuza yan yanayız!

Dolayısıyla DEVLETİMİZle, dimdik ayaktayız...

Ne mutlu Türk'üm diyene!



Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. Merhabalar.
    "Türkiye'de bir iç savaş çıkarılmak isteniyor! Bu tuzağa asla düşmeyeceğiz! Buna asla izin vermeyeceğiz!!!"
    Evet, Tülay öğretmenim, nihayet iş bu kerteye geldi. Eğer, bizleri bu tuzağın içine çekmeyi bir başarırlarsa, vay halimize!.. Üstümüze çullanmak için bekleyen sırtlanların sayısı o kadar çok ki, bu sırtlanları parçalamak ve alt etmek için üstümüze düşeni yapacağımızdan hiç kimse kuşku duymasın. Geçmişte nasıl başardıysak, Allah'ın izniyle şimdi de başaracağımızdan eminim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Aklıma, burada yazamayacağım pek çok soru işareti gelip yerleşmiş durumda.

    YanıtlaSil