13 Temmuz 2017 Perşembe

Lütfen! İndirin O Afişleri!


Yahya Kemal Beyatlı'nın,  topraklarımızı işgal eden yedi düvele karşı kıyamet kadar kan dökerek, kıyametten bizi kurtaran Türk ordusuna yazmış olduğu ve bugünlerde bağıra bağıra okunması lazım gelen, şiiri:

 26 Ağustos

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi! 

Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi!

Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,

Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın.

Hal böyleyken...

15 Temmuz için bastırılan o afişleri görünce yüreğim, "cızz!" etti.. 

Zira Türk Ordusunun ve Mehmetçiğimizin acz içerisine düşmüş, aşağılanmış, pespaye bir şekilde görmeye tahammül edemeyeciğimiz bu görsellerasla kabul edilemez!!! 


Hazırlanan bu afişler, Türk milletine millet olma bilincini kaybettirmeye çalışan düşmanlara ve içerideki hainlere yarayacaktır. Dolayısıyla bu görüntüleri görmek, gerçekten içimi acıtıyor!

Oysa...

Kahraman askerimizden Astsubay Ömer HALİSDEMİR,  15 Temmuz'un unutulmaz bir simgesidir! 

Zira gerçek kahramanları ve kahramanlık hikâyelerini aratmayacak kadar en üst seviyede darbecilere karşı, bile bile canı pahasına mücadele ederek ŞEHİT olmuştur! 

Dolayısıyla bu afişte Şehit HALİSDEMİR'in kahramanlığına neden yer verilmiyor? 

Ve 15 Temmuz 2016'da ülkemizi işgal etmek isteyen düşmanlara ve Türk Ordusunun içine alçakça sızan hainlere karşı kahraman Türk ordumuz, gözünü kırpmadan canları pahasına karşı durmuştur. O sebepledir ki  bu afişler, bu kahramanlarımız için  çok büyük bir haksızlıktır.


Diyeceğim o ki... 

Türk ordusu milletiyle birlikte dün olduğu gibi bugün de, her şeye rağmen dimdik ayaktadır! Ve bu coğrafyada ayakta kalabilmenin tek yolu da, güçlü bir orduyla mümkündür. Dolayısıyla Türk milletinin bağrından çıkan kahraman ordumuz,   kendi milletine asla ihanet etmez!

İçeride ve dışarıda her gün üçer beşer ŞEHİT verdiğimiz bu tarihi günlerde, canı kanı pahasına savaş veren Mehmetçiklerimize sonsuz minnet ve şükran duygularımızı sunmaktan gurur duyarım...  

Ne mutlu Türk'üm diyene!




Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. evt,indirsinler o afişleri..böle afiş mi olur?süphanalllah!

    YanıtlaSil
  2. Yıldırım bey Türk milleti olarak hepimiz aynı düşüncedeyiz.. Zira her evde en az bir Mehmetçik var. Babamız, ağabeyimiz, kardeşimiz, dayımız, amcamız, oğlumuz... saymakla bitmeyecek genişlikte, "hepimiz MEHMETCİĞİZ"... Saygılarımla.

    YanıtlaSil