28 Kasım 2017 Salı

Ekranların Yeni Rezaleti; DNA Testi


Günlerdir televizyonlardan bangır bangır ifşa edilen  gariban,  fakat ağzı çaçaronlukta iyi laf yapan  zavallı bir kadın ve eski sevgilisi yoğurtçu Bayram'la yatıp kalktık (Ki bu anlamda aynı saatlerde, aynı konuları içeren  programları diğer kanallarda da yayınlanıyor).  Ayrıca ortada bir de 14 yaşında genç bir kız var. Dahası bu kızcağızın babası kim miş, diye araştırmaya girmek, bunu aleni ifşa ederek ortaya dökmek, kimin işine yarar?

Dolayısıyla bu türden programları yayınlamakla kim ne elde eder? Onun bunun geçmişini araştırmak, dedektifliğe soyunmakla ne elde edilecek? Kısaca; Meral kadının çocuğu yoğurtçudan mı? Sütçüden mi? Bize ne! Kime ne!

Bu kadıncağızın "üstün" ahlakını ballandıra ballandıra anlatmak kime ne yarar sağlıyor?

Toplum ahlâkını bozduğu için, "evlilik programları kaldırılmadı mı?" O halde bu saçma sapan  programları, üstelik de günün en işlek saatlerinde yayınlamak da neyin nesi oluyor?

Dolayısıyla, "Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin." diyen kurucu önder ATATÜRK'ün ülkesinde, bilime ters düşen işlerin meraklısı olduk. 

Yoğurtçu Bayram kadar merak uyandıramadığımız tek şey, bilim ve okumak oldu. Hal böyle olunca da,  bilim, kültür, sanat programlarının yer bulmadığı, ve Allah ne verdiyse, kim kimden olmuş, neler olmuş, kim kocasını, kim karısını,  nasıl aldatmış... dolayısıyla kepazeliğin bini bir para.

Demem o ki,

DNA testlerinin havada uçuştuğu,  seviyesiz programlardan geçilmeyen  bir çöp yığını televizyon dünyası  içerisinde kendimize, "Don Juan"larla hayat bulur olduk vesselam!



Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

9 yorum:

  1. Ağzinıza sağlık. Evlendirme programları gitti yeni rezillikler türedi.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Tülay Öğretmenim.
    Daha durun bakalım, yeni başladılar. Daha ne rezaletlerle karşılaşacağız. Yani bu televizyon kanalı sahipleri hiç mi akıllanmayacaklar? Yoksa onları böyle yayınlar yapmaya bizler mi zorluyoruz? Bizler, bu tür proğramlara mı teşvik veriyoruz? Pek yakında bu proğramları da kaldırırlar. Şu anda kanallarımızdaki dizileri de çok saçma ve mantıksız buluyorum. Bu güzel ülkemin insanları ile adeta alay ediyorlar. İnsanlarımız da bu alaya prim veriyorlar. İnsan hiç bindiği dalı keser mi? Bizim milletimiz kesiyor.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Cehaleti yaymak hedef olunca, saçmalık ve mantıksızca hareket de ne yazık ki sınır tanımıyorlar Recep Bey. Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  4. yani tvlerde "okumuş cahillik" diz boyu..evlilik programları mı dersiniz,kendilerini savcı/mahkeme yerine koyan programlar mı dersiniz..biri tutmadı mı hemen ötekine damlıyorlar,yeni yeni garip programlar hazırlıyorlar..toplumun ahlakını bozmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar maalesef..ööf öf! duyarlılığınızdan dolayı elinize sağlık Tülay hocam..

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Ertuğrul Bey. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok haklısınız. Ahlak kurallarına aykırı diye kaldırılan programların yerine gelenlerin de bir farkı yok. Çok yazık cidden .. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Tülay Hanım bu programlarının yapılmasının nedenini sanırım tahmin edebilirsiniz yani gündemi takip etmeme toplumu mışıl mışıl uyutma örf adetlerimizi yok etmek kısacası yozlaşmış kör cahil bir toplum oluşturmak.Yoksa bizim emniyetimiz polisimiz hakimimiz avukatımız savcılarımız v.b yetkililer imiz yok mu ?saygılar

    YanıtlaSil