25 Temmuz 2018 Çarşamba

Hangi ORTAK Üzüntümüzü Paylaştınız?


"Arkadaşlarımız taziyelere gittiler. Bu, bizim kültürümüzde olan bir şeydir. Elbetteki yaşamını yitiren insanlarımızın ailelerine taziyeye gitmek bizim en büyük görev ve sorumluluğumuzdur. Nerede olursak olalım, kim neden dolayı yaşamını yitirmiş olursa olsun biz o ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. O yüzden bütün milletvekili arkadaşlarıma şunu ifade etmek istiyorum, hangi ilden seçildiyseniz orada yaşanan en ufak üzüntüye ve sevince ortak olmak bizlerin en büyük görevi ve sorumluluğudur." Pervin BULDAN, HDP Milletvekili

Bu ülkenin ekmeğini yiyip, bu milletin imkanlarıyla gelebileceği en üst seviyelere ulaşan Pervin...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kırmızı pasaportu ile şu anda Yüce Meclis'te Türk milleti adına vekillik yaptığını zannettiğimiz...

Ne yazık ki söylem ve eylemleriyle Türk ulusunu parçalama kararlılığındaki emperyalistlerin ekmeğine yağ sürüyor.

Hal böyleyken...

Hani bu zevat, "hangi ilden seçildiyseniz orada yaşanan en ufak üzüntüye ve sevince ortak olmak bizlerin en büyük görevi ve sorumluluğudur." diyor ya..

Madem bu kadar yüce gönülle milletimizin sevincine ve üzüntüsüne ortak olmak istiyormuş,

O halde sorum çok açık:

Allah aşkına bu vakte kadar hangi şehirde, hangi şehidimizin cenazesine katılarak milletimizin üzüntüsüne ortak oldunuz?

Veya hangi şehirde, hangi şehit ailesinin yakınlarına taziyede bulunarak milletimizin acılarını paylaştınız?

Ya da devletimizin ve milletimizin hangi övünç gününü, gururumuza ortak edip okşadınız?


O sebeple, sahte ve yalan üzerine kurulu da olsa bırakın "üzüntü" paylaşmayı, siz bu milletin askerine taş, polisine de  tokat atarak bizlerle alay edip, ırkçılık üzerinden milleti ayrıştırıcı, tedhişçiye de sahip çıkan söylemlerde bulunan bir gurubun içinden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne her fırsatta parmak sallıyorsunuz...

Dolayısıyla,  suçsuz ve günahsız daha çocuk yaşta sayılacak gencecik masum evladımız Eren BÜLBÜL'ü katlederek emperyalistlerin tetikçiliğini yapan canilere, milletimizin gözünün içine baka baka alkış tutup talimat veriyorsunuz, öyle mi?!




Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. Söylediklerinizde çok haklısınız Tülay hocam ve açıkçası ortalık çok karışık..Kimin ne yaptığı da belli değil sanki..Siyaset şu sıralar toz duman..Allah sonumuzu hay'r eylesin..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Ertuğrul Bey

    "Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın"... Dolayısıyla ülkemiz üzerinde kirli emelleri olanlara bu vesileyle hatırlatalım... İlginize saygılarımla çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil