19 Mayıs 2021 Çarşamba

Türk'ün Adını Dünyaya Duyurduğumuz Gün

 


Ey Büyük ATATÜRK!

Açtığın yolda gösterdiğin hedefte 

Hiç durmadan yürüyeceğimize and içeriz!

Ve...

Türk'ün adını dünyaya duyurduğumuzun 102. yılını,  heyecanla kutluyoruz! 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız 

Yüce Türk milletine kutlu ve mutlu olsun!

Ne mutlu Türk'üm diyene!


Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

6 yorum:

  1. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun Tülay hocam..Daha nice 19 Mayıslara diyelim.. Emeğinize sağlık..🙂

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum Ertuğrul Bey. Güneş'imiz hiç sönmeyecek! Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  3. Yeni bir yazı var mı diye baktım ama yok,uzun süredir blogunuz boş olunca merak ettim,umarım iyisinizdir Tülay hocam,sizin gibi değerli öğretmenlerimizin yeni fikirlerine düşüncelerine çok ihtiyaç var hele de şu zamanlarda..

    YanıtlaSil
  4. İlginize ve teveccühünüze çok teşekkür ederim Ertuğrul bey. Sevgili eşimi kaybettiğimden bu yana derin bir acı hissediyorum. Dolayısıyla kendimi hazır hissedene kadar bekliyorum... Tekrar teşekkür eder, saygılar sunarım.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar.
    Bir yıla yakın bir zamandır, bazı aksaklıklar nedeniyle blog dünyasından uzak kalmıştım. 22 Haziran'da tekrar internet hizmetini almaya başlamakla birlikte şöyle eski blogger arkadaşlarımın sayfalarını ziyaret ediyorken, sıra sizin blog sayfanıza geldi. Ve yine coşkusunu ve mahiyetini kaybettirmeye başladıkları ve bunda da muvaffak oldukları milli bayramlarımızı hatırlayan ve kutlama yazıları paylaşan bir blogcu kardeşimiz olarak sizi ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımızı blog sayfanız nezdinde kutlarım.

    Kaleminize ve yüreğinize sağlıklar dilerim. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle nazik kutlamanıza çok teşekkür ediyorum Recep bey. Her şeyin olumlu ve gönlünüzce olması dileğimle sağlık ve sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil