17 Mayıs 2016 Salı

Gözbebeğimiz...















Duygu dolu mektuplarımızı geçtiğimiz aylarda vatanımızın ve milletimizin  bölünmez bütünlüğüne kastedenlere karşı yiğit ordumuzun kahraman mehmetçiklerine postaladık...

Sevgili çocuklarımın o minicik yüreklerindeki kocaman sevgilerini ve o sımsıcak, tertemiz duygularını dile getiren mektuplarının nazik karşılığını Genelkurmay Başkanlığı'ndan telefonla aranarak taçlandığımızı buradan paylaşmak istiyorum.

Ve bu vesileyle  istedim ki, Türk Milletinin gözbebeği Türk Ordusunun hiçbir şeye kayıtsız kalmadığını cümle alem bilsin, görsün ve de anlasın... 




Dolayısıyla... 

Türk ordusunun, kendisine karşı yapılan her türlü haksızlığı da, kötülüğü de, iyiliği de  en iyi şekilde yeri ve zamanı gelince karşılıksız bırakmayacağının bir kanıtı olarak, yaşadığımız bu duygusal anımız herkese kapak olsun!!! 

Mektuplarımızı gönderdikten bir süre sonra Genelkurmay Başkanlığı'ndan bir  Albay'ımız "Genelkurmay adına" beni telefonla arayarak, mektuplarımızla ilgili inanılmaz güzel duygularını ilettiler. Heyecanla karışık yaptığım telefon konuşmasından öne çıkan cümleleri aynen paylaşmak istiyorum:



"İnşallah bu kötü günler geçecek! Öğrencilerimizin yazdıkları o mektupları askerlerimiz ceplerinde taşıyor..." 

Bu hassas görüşmeyi çocuklarıma aktardıktan sonra, onlara bu tatlı ve gurur verici heyecanı aynen yaşatmak üzere  bu defa ben Sayın Mustafa Albayımızı aradım. Çocuklarımla konuşturdum... Tabii Sayın Albayımız okulumuza Genelkurmay adına bir gurup gönderileceğini, dolayısıyla çocuklarımızı bu davranışlarından ötürü yakınen kutlayacaklarını ifade ettiler. Ayyy.. sevgili çocuklarım sevinçten havaya uçtular...

Mutlulukları, heyecanları sevinç gözyaşlarına çoktan döndü bile...


Evet... vatan sevgisi böyle bir şeymiş...

Ve de Kahraman Türk Ordusu'nun milletine olan bağlılığını ve nezaketini "GENELKURMAY adına" böyle hassas bir davranışla göstermeleri bizlerde, inanılmaz bir etki bıraktı. Bu güzel ve duygusal anı eminim ki sevgili çocuklarım ve aileleri hayatları boyunca asla unutmayacak ve unutturmayacaklardır!


Türk milleti askerini çok seviyor, çooook...

:)) 





Sevgi ve saygılarımla!





"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

3 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Öğretmenim.
    Bu güzel ve anlamlı faaliyetinizden çok etkilendim ve duygulandım. Gözlerim yaşardı. Sizi ve ve sizin nezdinizde öğrencilerinizi kutluyor ve onların gözlerinden öpüyorum.
    Allah zihinlerini ve bahtlarını açık etsin.
    Türk milleti gerçekten askerini çok seviyor.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Öğrencilerinizin, gözbebeğimiz Mehmetçiklere hitaben yazmış oldukları mektuplarını tek tek okudum. Gözlerim doldu doldu geldi. Kalem tutan ve o mektupları yazan elleri öperim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Biz de size teşekkür eder, saygılar sunarız Recep Bey. Sağ olunuz.

    YanıtlaSil