26 Nisan 2015 Pazar

100. Yıl Yalan(cı)ları








Bir tarafta Çanakkale savaşları, diğer taraftan Ermeni tehciri sırasında yaşanan olaylar...

Hepsi de vatan savunması için verilen mücadele...

Çanakkale'de dünyanın dört bir tarafından topraklarımızı işgale gelen 7 düvele karşı gencecik evlatlarımız şehit olurken, öte yandan aynı düveli muazzamanın kışkırtmasıyla Osmanlı'ya başkaldıran Ermenilerin göçe zorlanmasıyla başlayan yaygara.

Dolayısıyla bugün bakıyoruz aynı düveli muazzama yine sahnede.. Ki bir tarafta işgalci olarak gelenlerin başında İngilizler.. öte yandan Anzaklar filan derken... Aaa! Bir de bakıyoruz ki o işgalci haçlı emperyalist güçler memleketimizde selam, saygı söylemiyle anıt dikerek, timsah gözyaşları döküyorlar.. Allah aşkına neyin gözyaşı bunlar? Kıtaları aşarak buralara geliş derdiniz neydi?

Çanakkale'de o gün şehit düşen 250 bin insanımız olmasaydı, bugün İstanbul ve Gelibolu yarımadası başta olmak üzere Anadolu'yu işgal etmiş, üzerine çullanmıştınız..



Öte yandan Erivan'da sözde "Ermeni soykırımı" diye tutturduğunuz yalanın peşine aynı emperyalist güçlerin temsilcileri hücum etmiş, yine aynı timsah gözyaşlarını dökerek boy gösteren gösterene.. Bu neyin nesidir?



Hedef Türkiye Cumhuriyeti ve Türk halkı değil midir? Dahası Ermenistan'ın bugün toplam 3 milyonu geçkin nüfusuyla nasıl oluyor da, tee 1915'te 1 milyon Ermeni öldürülmüş oluyor?!

Diyeceğim... Dünyanın gözü kulağı Türkiye'de.. Sırtlanlar gibi pusu kuran kurana.. Bölgemizde ve de özelde bu coğrafyada ister adına "katliam" deyin, ister "soykırım" deyin, milyonları harıl harıl öldüren kim?

Eyyy BM, kendi ellerinle Sırplara teslim ettiğin  8 bin müslümanın katledilişini seyretmekten başka, sen ne yaptın?

Eyyy Fransa, Ermenileri önce kışkırttın, sonra yalnız bıraktın.. Ardından şimdi işine geldiği gibi bağırıp çağırıyorsun... Cezayir katliamını kim yaptı?

Eyyy Amerika, sen Kızılderililerin soyunu kökten silmedin mı?

Eyyy Almanya, tarihin en büyük soykırımını kim yaptı?

Bizim vatan savunduğumuz ortada iken, siz, koştura koştura oraya buraya "demokrasi" getireceğiz diye, saldıra saldıra ortalığı kan gölüne çevirmediniz mi?

Dolayısıyla şimdi sıra geldi Anadolu'ya öyle mi? Ama bize yutturamazsınız!

Kısaca SEVR'den asla vazgeçmiyorsunuz...





"McCarthy: Soykırımcı Ermeniler
Dünyayı kandıran Ermenilere Prof. Justin McCarthy'den anlamlı yanıt geldi. McCarthy, "Ermeniler, İngilizlerle ve Ruslarla anlaşıp vatan hainliği yaptılar. Elimizdeki binlerce belge Türklerin değil, Ermenilerin soykırım yaptığını gösteriyor" dedi." 1 Mart 2015, kanalahaber.com/






Sahi... 









ABD ve AB sözde Ermeni Soykırımının 100. yılı için anma hazırlıklarını sürdüredursun,

"CHP ve Mustafa Kemal Atatürk’ü "soykırımcılıkla"  suçlayıp, Türkiye’yi uluslararası mahkemeye şikâyet etti"ği iddia edilen  Erdal Doğan’ın eşi Ermeni kökenli Selina Özuzun Doğan'ı CHP milletvekili adayı gösterirken,

Sorum  Atatürk'ü "soykırımcı" ilan eden sözde "Atatürkçü" geçinenlere:

Bu maskeleme ile "Kırmızı Başlıklı Kız" masalındaki babaanne kılığına giren hain kurttan sizin ne farkınız var? 


Öte yandan HDP Eş Genel Başkanı da bu emperyalist güçlerle birlik olmuş ve Papa'ya sahip çıkarak aynı teraneye katılıp, "Ermeni soykırımı vardır" diyor, iyi mi?








Sorum çok açık:

Hani emperyalizmle işbirliği içinde değildiniz?

Hani onların ekmeğine yağ sürmezdiniz?

Hani onların yalanlarına ve planlarına alet olmazdınız?

Hani mazlum milletlerin yanında oluyordunuz?

Hani ülkeyi bölmek peşinde değildiniz?


N'oldu?


Sevgi ve saygılarımla!

Not: 

Tüm bu yalanlar uluslararası düzeyde sürerken, asıl bu vatanın öz ve öz evladı olan Ermeni vatandaşlarımız ise sürdürülen bu çirkin iftiraları, asla kabul etmedikleri gibi şiddetle reddeden açıklamaları neden dikkate alınmaz?

"Kilisemde Hıristiyanım, evimde Ermeniyim, kapının dışında Türküm. O Türk bayrağı hem kiliseyi hem evimi korur. Amerika’da Amerikalıyım diyorlar, biz de Türküz. 100 sene evvel olan bir olayı bugün belli menfaat peşinde koşanların istismar etmesi çok acı" Kandilli Ermeni Kilisesi Başkanı Dikran Kevorkyan







"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S)

1 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Gürdal.

    Milletimizde 100. yıl yalanlarına karşı bir hassasiyet yok! Ermenilerin yıllardır uydurdukları ve savundukları yalanlarına sahip çıktığı kadar, biz de milletçe doğrularımıza sahip çıksaydık bunların hiç biri yaşanmazdı!..

    Türk milleti olarak dik duracağız ve dik duruşumuzu milletçe koruyacağız. Ama şöyle çevreme bir baktığım da hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü milletimizin başı bağlanmış.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil