24 Ağustos 2016 Çarşamba

"Fırat Kalkanı", Barış Harekatı




Elazığ, Gaziantep'te art arda gelen patlamalar...
Bombalar kına evini vurdu ya...

Bu sabah başlatılan operasyonla birlikte acıklı FIRAT  türküsü aklıma geldi.

Şu Fırat'ın suyu akar serindir
Yârimi götürdü kanlı zalimdir
Daha gün görmemiş taze gelindir
Söyletmeyin beni yaram derindir

Dolayısıyla...

"Allah, Kur'an, bayrak"derler
Vatan, millet diye diye giderler...


Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran Türkiye halkına TÜRK MİLLETİ denir, NOKTA!

Büyük Türk Milleti,

Bugün itibariyle vakit geçirmeksizin, sağ-sol, Alevi-Sünni, Kürt-Türk, İnanan-inanmayan, başı açık-başı kapalı ve dahalarıyla hepimiz birlikteliğimizi samimice pekiştirmek zorundayız, NOKTA!
Dolayısıyla biz, Türk milletiyiz, NOKTA! 

Ve bizi koruyacak tek güç, gözbebeğimiz, peygamber ocağımız ORDUMUZdur, NOKTA! 

Bu ordu kimin?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran Türkiye halkının kendi bağrından çıkan, 2500 yıllık bir geleneğe ve disipline sahip olan, bölgenin ve coğrafyanın ve de mazlum milletlerin güvencesi, düşmanın korkulu rüyası olanTürk milletinin silahlı gücüdür, NOKTA! 


Türk ordusuna düşmanlık yapmak, onu bir tehdit unsuru gibi görmek, onu aşağılamak, onu yıpratacak her türlü girişimde bulunmak bizi yok eder! Dolayısıyla  düşmanı sevindirirerek emellerine kavuşmasına direk katkı sağlar, NOKTA!

Dolayısıyla, bugün itibariyle başka bir vatanı olmayan yüce Türk milletinin varlığını ve bütünlüğünü tahdit eden unsurlarla topyekûn üzerimize saldıran emperyalist haçlı güçlerle savaş halindeyiz...


Hâl böyleyken içimize dışarıdan atılan yapay ayrıştırmayla boğazlaşmamız, bizim, hepimizin sonu demektir. Hiç kimse bunun aksini düşünmesin. Zira mezhepsel, ırkçı, etnik yapılaşmanın bölgemizdeki kanlı çatışmalarına hep birlikte ne yazık ki, bir "film" izler gibi ekranların başında izledik!..



Dolayısıyla sıra geldi bize... 

Evet, Suriye'den insanlar kaçarak Atatürk'ün Cumhuriyetine sığındılar. Dikkat ediniz, o çok hevesle bakılan Suudi Arabistan'a gitmediler! Yani şeriat veya mezhepsel bakışlı yönetimlerin geçerli olduğu ülkelere gitmediler!..

 Evet.. şimdi bize saldırılıyor! Dolayısıyla bizim yaşayacak başka bir ülkemiz yok! Bu çatı yıkılırsa hepimiz altında kalacağız, NOKTA! 

Kan, gözyaşı, zulüm.. bu felaketlere düşmemek istiyorsak, Atatürk'ün kurucu felsefesine sıkı sıkıya sarılarak, "kim ne imiş, kimin mezhebi neymiş, kimin inancı nasılmış" dedektifliğini bırakarak, hepimiz kardeşiz  yani, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir" felsefesine dayalı barış ve kardeşlik içerisindeki varlığımızın temel  mücadelesini vermek zorundayız, NOKTA!

Gözbebeğimiz ordumuza tüm kalbimizle Allah'tan güç kuvvet diliyoruz...

Dolayısıyla ordusuz milletlerin nasıl bir felakete sürüklendiğini 2003'ten itibaren  Irak işgaliyle başlayan  işgaller serisi "film"ini, "bana ne" anlayışıyla izleyerek, kanlı senaryoyu hep birlikte, gördük...

Demem o ki... 

Bir musibet bin nasihatten iyidir, NOKTA!


Ne mutlu Türk'üm diyene, NOKTA!


Sevgi ve saygılarımla!




"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

1 yorum:

  1. Merhabalar.
    Çok geç kalınmış bir harekat. Sebebini de biliyoruz. Adam gibi bir dış politika uygulansaydı, bu vaziyetlere düşmeyecektik. Ama zararın neresinden dönülürse kardır. Cenab-ı Hakk, şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun.
    26 Ağustos tarihi, sizin de dediğiniz gibi biz Türkler için çok şey ifade ediyor. Bu tarihler, biz Türk milletini bir ve birlik kılan tarihlerdir. Cenab-ı Allah şanlı ordumuzun ve Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil