13 Temmuz 2023 Perşembe

Netfiliks'in Çocuğu "MİSS"!!!


"Hollanda'da 2023 güzellik yarışmasını ilk defa bir transeksüel kazandı"

Küresel sermaye çetelerinin gelenek haline getirdiği "insanları aşağılama" yöntemini bir adım daha öne geçirerek bu defa da, "miss"lerin arasına trans'ı yani, "çakma" kadını "güzellik kraliçesi"  ilân ettirmek oldu, iyi mi?

E yuh yani...

Yahu ne zorladınız be!.. zira doğum yapmış kadını bile "yarışma"ya kabul etmeyecek kadar "kural" koyanlar, işin özüne ters bir durum olan (trans'ı) erkeği güzellik kraliçesi seçmek normal, öyle mi?!

Sözün kısası, dünyayı garip bir şekle büründürmeye ek olarak bir de, "cinsiyetsizliği" toplumlara dayatmak sanırım "moda" oldu! Dolayısıyla gelinen noktada her koşulda bu duruma çanak tutan ve de başta "Netfiliks"le bunu sağlamlaştırmaya yönelen lobicilerden de ancak böyle saçma sapan bir olay beklenirdi.

 "Cinsiyet eşitliği" adı altında erkek, kadın olgusunu yok edip, insanı "köksüz"leştirmeye götüren garip bir durumla,

 Yani insanı insana yabancılaştırmayla karşı karşıyayız dostlar...  


 Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

4 yorum:

  1. Merhabalar.
    Son yıllarda olup bitenlerden bihaberim. Bu olayı bile sizin bu blog paylaşımınızdan öğrendim. Düşüncelerinize aynen katılıyorum ve kaleminize ve yüreğinize sağlıklar diliyorum.
    Değerli öğretmenim; bizler artık nesli tükenmiş türümüzün son örnekleriyiz;kıyameti beklemeye hiç gerek yok; zaten her gün bir kıyamet kopuyor...
    Selam ve saygılarımla birlikte Allah'a emanet olun. Sağlık ve esenlikler dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Öğretmenim.

    Maalesef ne televizyon izleyebiliyorum, ne de sadece bulamacası için hafta sonları aldığım Hürriyet gazetesine bakabiliyorum. Bu haberi kaçırmışım.

    Epeydir sayfanıza girmediğimi hatırlayarak, sayfanızı ziyaret etmek istediğim de bu haberin paylaşımı ile karşılaştım.
    Evet, sayın öğretmenim, şimdi sıra cinsiyetsizliği topluma dayatarak kabul ettirmeye gelmiş demek ki!..

    Geldiğimiz şu hale bakınca, herhalde bu günleri de arayacağımız sürprizlerin çok uzak olmadığını söylemek mümkündür.

    Ne diyelim, Cenab-ı Hakk hidayet versin ve ıslah eylesin.

    Kaleminize, emeğinize ve gönlünüze sağlıklar diler, teşekkür ederim.

    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Yazınızı okudum. Transeksüel bir erkek dönmeyi 2023 yılında güzellik yarışmasında kazandıran ülke Hollanda'ya da yakışır doğrusu. Netfiliks'in çocuğu olduğundan da bahsetmişsiniz. Ben bu konuda fazla bir bilgi sahibi olmamakla birlikte hiç de dikkatimi çekmemişti. Bloğunuzda görüp okuyunca konuyu anladım.

    Sayın öğretmenim bu konuda size katılıyor ve sizi yürekten destekliyorum. Dünyanın çivisi çıkmış. Allah sonumuzu hayır eyleye.

    13 Temmuz 2023 tarihinden bu tarafa sizi blog sayfanızda göremeyince çok eski bir blogdaşınız olarak sizi merak ettim. Böyle sayfasında uzun bir dönem görünmeyen her bloggere sağlık sıhhat ve afiyettesiniz inşAllah diye sorarım. Merakımı bağışlayın lütfen.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep bey,
      Uzun süre oldu... yazılarıma ara verdim... Belki güncel olayların yaşattığı yoğun stres.. belki de yorgunluk diyelim. Yorumunuzu yenice gördüm.. ilginize çok teşekkür ederim.. en derin saygılarımla, esen kalınız.

      Sil