13 Şubat 2018 Salı

Bu Coğrafya Bizim!



Birisi 250-300 yıllık bir geçmişe sahip,

Ötekisi 70 yılık bir maziye sahip olan haydut yönetimler...

Şimdi gelmişler, kadim  maziye sahip, binlerce yıllık devlet geleneği olan milletlere parmak sallayıp eşkiyalık yapıyorlar., iyi mi!

Kim bunlar?

Birisi, tüm dünyaya kendi dillerini ve kültürlerini empoze etmekle işe başlayan sömürgeci  ve de dünyanın başına bela olmuş anglosakson İngiltere ve ABD.

Diğeri, İngiltere, Fransa ve Amerika'nın  başını çektiği emperyalist haydutların müslüman coğrafyasına monte ettirdiği İsrail.

Peki bu coğrafyanın gerçek sahipleri kimler?

Köklü geçmişiyle Farslar, yani İran ulusu. 

Diğeri tarihi, medeniyeti, dili, birikimi, deneyimiyle devlet geleneğine sahip Türkler, yani Türk ulusu.

Ötekisi Slav ırkından Ruslar.

Ve...

Arabistan yarımadasının sahiplerinden Suriye, Irak...

Bak arkadaş, karşında daha önce Osmanlı'ya kabul ettirdiğiniz ancak, Musatafa Kemal ATATÜRK'ümüzün önderliğindeki TÜRK ulusunun yırtıp attığı SEVR'i, bugün tekrar Büyük Türk milletine dayatıyorsunuz!..

Kurtluş Savaşı'nda olduğu gibi bugün aynı kararlılık ve azimle cephede Mehmetçiklerimiz canları pahasına vatanımızı emperyalizme ve siyonizme karşı savaşmaktadır.

O sebeple  size bu coğrafyayı bir kez daha dar edecek olan,

Kararlı, cesur Türk milletidir.

Ne mutlu Türk'üm diyene!




Sevgi ve saygılarımla!



"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Öğretmenim.
    "Bu Coğrafya Bizim" başlıklı paylaşımınızı okudum. Kaleminize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.

    Yüz yıllık bir tarihi geçmişi bile olmayan haydutlar topluluğu emperyalist ülke ABD ve onun işbirlikçileri olan İngiltere, Fransa, Almanya ve İsrail bizim coğrafyamız üzerinde at kişnetmeye devam etmektedirler. Diğer bir anlatımla köpeksiz köyde değneksiz gezmektedirler. Ancak Türkiye Cumhuriyeti bu zulme DUR! dedi. İnşAllah en kısa zamanda fazlaca bir zayiat vermeden bu iş hem Türkiye'nin hem de komşu devletlerin lehine olacak bir şekilde son bulur.

    Girmemiz gereken Birinci Dünya Savaşında oyuna getirildik ve savaşın sonucunda Osmanlının ittifak olduğu ülkelerin cephelerde verilen savaşları kaybetmeleri nedeniyle SEVR gibi ağır bir mütarekeyi oyuna getirilerek imzalattılar. Sizin de paylaşımda bahsettiğiniz gibi bu ağır SEVR 'i Mustafa Kemal ve onun kahraman dava arkadaşları yırtmışlardır. Onlara minnettarız.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Recep Bey. 1. Dünya Savaşı Osmanlı'yı parçalamak ve paylaşmak üzere yapılmıştır. Dolayısıyla SEVR imzalandı... Bugün de bölge üzerinde yaşanılan savaşlarla asıl hedef TÜRKİYE Cumhuriyeti Devleti ve Türk ulusu. Saygılarımla.

    YanıtlaSil