10 Aralık 2013 Salı

Alın Size "İnsan Hakları"








10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

"Yunan askerleri bizi dövüp denize attı.

Yunanistan üzerinden İsveç'e gitmek için yola çıktıklarını söyleyen umut yolcularından Muhammed şunları söyledi:

"Suriye'den İsveç'e daha güzel bir yaşam için yola çıktık. Orada bize insanca davranılacağına inanıyorduk. Denize 40- 42 kişi karanlıkta açıldık. Aramızda çocuklar ve kadınlar da vardı. Yunanistan'ın bir adasına vardık. Yunan komandoları bizi yakaladı. Hepsinin yüzlerinde kar maskeleri vardı. Üzerimizdeki tüm eşyaları ve telefonları aldılar. Bazılarımızı dövdüler. Plastik kelepçe taktılar. Yarım saat sonra büyük bir gemiye bindirdiler. Gemide üst üste bir vaziyette yolculuk yaptık. Daha sonra Türk karasına yaklaşık 150 metre yaklaştığımızda bizi denize attılar. Kelepçeli olanlar da vardı. Yüzme bilmeyen iki kadın ve bir çocuk gözümüzün önünde boğularak öldü. Hepimiz yüzerek karaya çıktık. Kıyıya yakın bir ev vardı, oraya sığındık." 9 Aralık 2013

Kim yapıyor bu vahşeti?

Medeni(!) ve insan haklarına saygılı(!) anormal demokrat(!) Batı!!!

Öte yandan, Irak’ta sivilleri hedef alan saldırılar kahve, cami, market gibi kamusal alanları hedef alıyor.

Bu bağlamda 9 Aralık 2013 günü meydana gelen patlamalarda 36 kişinin öldüğü, 20'den fazla kişinin de yaralandığı belirtildi...

Dahalarını mı, saymayayım....

Bu vahşeti kim yapıyor?

Hiç şüphesiz, en çağdaş(!), en barışçı(!),  en demokrat(!),  ennn insani(!)...
 Batı!!!

Bugün 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü...

Boş versenize bu palavraları... Kimi kandırıyorlar?

Batı'dan doğuya öldür(t)ülen  insanların hemen hepsi kendilerinden olmayanlar!!!

Ne diyor Âkif?

"Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar"



NOT:




Bu da TÜRK ASKERİ!

"Bingöl'de operasyonda yakalanan teröristlere yardım eli yine askerden geldi. Üşüyen teröriste, Mehmetçik parkesini verdi yaralı terörist tedavi edildi" 12 Aralık 2011


Sevgi ve saygılarımla!


Image"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

1 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Öğretmenim.

    İnsan gibi yaşayabilecekleri bir ülkeye umutlarını bağlamış bu zavallı insanlara yapılan muamele, insan olan insanın yüreğini dağlıyor. Sen nasıl olur da yüzmeyi bilmeyen bu insanların bileklerini kelepçeleyip denize atarsın.

    Sizin de değindiğiniz gibi kendilerinden olmayan (din, ırk, kültür vs.)insanlara insan gözüyle bakmıyorlar. Onları ezilecek bir böcek gibi görüyorlar.

    Ecdadımızın ve bu günün Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan insanlarımızın yaptıklarına bir bakın. Ben memleketimle ve memleketimde yaşayan insanlarımla gurur duyuyorum.

    Türkleri çok iyi tanıdıklarından dolayı, bizleri bir araya getirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü, bizler bir arada olduğumuz zaman zalimin zulmüne karşı koyacağız ve her zaman olduğu gibi mazlumun elinden tutacağız. Bizim bu davranış yapımız onların emperyalist planlarını bozmaktadır.

    Türk ve müslüman ülkeler bir araya gelmeli ve birlik olmalı, aksi halde bizleri bölüp parçalayıp, sonunda da un ufak edecekler.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil