21 Temmuz 2014 Pazartesi

Diren FİLİSTİN Halkı! Diren Gazze!





Bölgemiz kan gölüne döndü. Irak, Libya, Suriye, Mısır, Tunus, Filistin... Emperyal güçlerin istediği gibi Arap Yarımadası  ve Müslüman Coğrafya küçük küçük parçalara ayrılmak koşuluyla, etnik ve mezhepsel ayrılıklara dayalı savaşların temeli atılan bölünmenin fitili ateşleniyor...

Çoluk çocuk, kadın, yaşlı genç demeden, Allah ne verdiyse.. Siyonistler bölgeyi ölüm çemberine aldı.

Her taraf kan revan...

Katliam katliam üzerine...

Hani insan hakları nerede? Hani nerede BM? Hani nerede uluslararası işbirlikçi güçler?

Neredesin "iyilik meleği" Angelina Jolie?

Hepiniz kalpsizsiniz, hepiniz vicdansızsınız...

BM=Emperyalist haçlı güçler



Dün Irak'ta olduğu gibi bugün de Gazze'de toplu katliam yapılıyor; insanlıktan nasibini almamış  Haçlı emperyalistler, çakma Müslüman Araplar ve  işbirlikçileri  de seyrediyor...


Arap kardeşleri Filistin halkı zulme, katliama uğrarken, kendilerini pek bir "Müslüman" gösteren Arap ülkeleri, Suudi Arabistan, Katar, Dubai'nin zengin emirleri  ve diğer Arap Emirlikleri siz nerelerdesiniz? Ne işlerle uğraşırsınz? Yoksa her zaman olduğu gibi tahtınızı ve çıkarınızı koruyabilmek üzere tek işiniz olan kadın üzerinden sapıkça "fetva" üretmekle mi meşgulsünüz?

Öte yandan, 

Sahi... duydunuz mu?

Ciğer söken, kalp yiyen, kafa koparan IŞİD tedhişçileri Filistin bayrağı yaktı, iyi mi...










Bu da, bir kez daha gösteriyor ki: IŞİD oradan buradan toplanan kopukların, sapıkların  oluşturduğu lejyonerlerin ta kendisi.

Dolayısıyla...




20 Temmuz 1974 sabahı Kahraman Türk Ordusu, Kıbrıs Türklerine karşı Rum çetelerinin yapmış olduğu katliamı durdurmaya  yönelik  Barış Harekatı düzenlemişti. O sebepledir ki  dün, hem Rumlara, hem de Türklere "BARIŞ" getiren bu mutlu günün 40. yıl dönümünü onurla ve gururla kutladık. Katliamları, dün olduğu gibi bugün de mazlum milletlere örnek ATATÜRK Cumhuriyeti  olarak, nefretle lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz!


Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.) 

1 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Öğretmenim.

    İslam coğrafyasında olup bitenler, bizleri son derece üzmektedir. Ama bu mezalimi ne üzülmekle ne de hamaset ve kalabalıklarla durduramayacağımız ortada.

    İslam coğrafyasında adalet, bilim ve teknolojiye entelektüel kapasiteye dayalı akıllı politikalarla sağlanabilir. Aksi halde acı son kaçınılmazdır.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil