6 Ekim 2020 Salı

Duymak İstemeyenlere, Görmek İstemeyenlere DUYURULUR!







 20 Mart 2003 Irak işgali;

O gün bugündür milyonlarca Iraklı öldürüldü, sakatlar, tecavüzler gırla... dolayısıyla Irak hem fiziki, hem de manevi olarak yerle bir edildi. 

15 Mart 2011 Suriye bir bahaneyle aynı güçlerce "iç savaş" çığırtkanlığıyla işgal edildi...

Netice... milyonlar  vatanından oldu, milyonlar öldürüldü... dolayısıyla Suriye hem fiziki, hem de manevi olarak yerle bir edildi. 

Aynı yıl Libya'da da kışkırtıcı olaylar... ardından Libya aynı güçlerce bombardımana tutuldu ... netice, Libya yerle bir!..

Yeraltı zenginliğiyle  her daim iştah kabartan petrol coğrafyası bölgemizden ellerini çekmeyen emperyalist güçlerce, 1918 yılında -Mondros Ateşkes Antlaşmasıyla-  ülkemizi işgalin yolu açıldı. 

SEVR ile emellerine kavuşmanın hayalini kuran  İngiltere, Fransa, İtalya, Ermeni çeteleri, Yunanistan ve perde gerisi Amerika ülkemizi işgal ettiler.  

Dolayısıyla...

Aynı niyetlerle "Ata yurttan Balkana il Anadolu" amacıyla bölgemizi kuşatan emperyalistler 1919'da güzel ülkemi talan etmek üzere işgale giriştiler. Yüce Türk milleti Atatürk'ümüzün önderliğinde başlattığı Kurtuluş Savaşı ile bu defa emperyalistler yerle bir oldu!

Ve...

97 yıl önce İstanbul'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü Yüce Türk Milletine Kutlu ve mutlu olsun!


Ne mutlu Türk'üm diyene!


Sevgi ve saygılarımla! 


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. Bugün İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olduğunu dahi bilmiyoduk,emeğinize sağlık Tülay hocam..

    YanıtlaSil
  2. Kurtuluş mücadelemizin en şanlı günlerinden 6 Ekim İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü hepimizi gururlandırıyor... Ben teşekkür ederim Ertuğrul Bey. Esen kalınız.

    YanıtlaSil