8 Mart 2017 Çarşamba

Sık Boğazını Olsun Bitsin...


"GAZİANTEP Şahinbey Belediyesi'nin yeni evlenenlere dağıttığı "Aile Saadeti" adlı kitapta skandal ifadeler yer alıyor. kitapta, "haddini aşmış kadını ıslah etmek için önce öğüt verilmesi, ardından yatakların ayrılması, yine sonuç alınamazsa usulüne uygun olarak dövülmesi" tavsiye ediliyor. Kitap, dayak sırasında "sopa, demir gibi tehlikeli bir alet kullanılmaması"; "yüze, göze, kafaya, karın boşluğuna, edep yerine vurulmaması" ve "hiçbir organa zarar verilmemesi" uyarısı da yapıyor." 9 Şubat 2017

Hal böyle olunca... 

Valla bu işin tekniğine mekniğine gerek yok,

Allah ne verdiyse vur gitsin...

Öte yandan...



"Afyonkarahisar’da kendi imkanlarıyla yaptıkları içi sünger dolu havuzda çalışarak şampiyonalara hazırlanan ve birçok madalya kazanan atlama sporcusu lise 2’nci sınıf öğrencisi Yaprak Selin KESKİN" keskin zekası ve azmi ile Cumhuriyet'imizin övünç kaynağı olmuştur... 

:) 

Dolayısıyla...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu ve mutlu olsun...


Sevgi ve saygılarımla!




"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

4 yorum:

  1. 8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..Yaprak Selin KESKİN,in azmi kıskanılacak bir durum..devlet babanın el atması lazım böle azimli kızlarımıza,çocuklarımıza..saygılarımla..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Blog sayfanızın nezdinde başta siz olmak üzere, tüm kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutlarım.

    Adı geçen belediyenin aile saadeti adlı kitabına da (broşür) şaşmamak lazım. Haddini aşmak ne demek oluyor? Neye göre haddini aşınca kadına bu müeyyide uygulanıyor? Yazıklar olsun, bu belediyeye. İşte kadınlar hakkındaki Türkiye gerçeği bu! Cumhuriyet kurulalı 94 yıl geçmiş, biz hala kadın konusunda bir arpa boyu yol alamamışız.

    Bizleri karınlarında taşıyan annelerimize duyduğumuz saygının tüm kadınlara yansıması dileğimle birlikte vefakar kadınlarımızı hak ettikleri yere yükseltelim. Onlara uzanacak şiddet ve taciz ellerini kıralım.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Yaprak Selin gibi azimli geçlerin başarılı olacağından kesinlikle eminim...
    Geç oldu ama, Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun, efendim.

    YanıtlaSil
  4. İnanın bu zihniyet umurumda değil.
    Olmaz da.
    Bizler kadınlarımıza
    kızlarımıza
    insani hasletler çerçevesinde yer veririz.
    Kadına değer vermeyenlerle de asla ve asla yan yana gelmeyiz.
    Arapistan'da kadına,
    Afganistan'da kadına
    Irak'ta, yemen'de, Hindistan ve pakistan'da, Sudan, Habeşistan(Etiyopya), Çad, Libya, Mısır, Nijerya ve Nijer'de ve bu zihniyetin olduğu ülkemiz ailelerinde kadına yönelik bakış açısı tasvip edilemez.
    Batı toplumları bu bağlamda benim benimsediğim bir anlayışa sahip.
    Batı ile bu konuda yarışamazlar bile.

    YanıtlaSil