19 Haziran 2013 Çarşamba

Gölge Etme Başka İhsan İstemem



















Bild gazetesi Başbakan Erdoğan için “beton kafalı Erdoğan” dedi.

Ve de en son BM Türkiye'yi uyardı...


Siz kim oluyorsunuz da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin içişlerine karışma küstahlığını gösteriyorsunz?!

Biz BM'in kara sicilini, sabıkalarını çok iyi biliyoruz canım...

Srebrenitsa'da BM'in kontrolünde 8 bin müslümanın katliamından sorumlu BM değil mi?!

"Ban Ki-Mun: "Katliamı Seyrettik Özür Dileriz"
BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun Bosna'da bulunduğu sırada Srebrenitsa katliamı için özür diledi." 29 Temmuz 2012



Gittiğiniz hangi ülke iflah olmuş ki biz de olalım? Nereye girdiyseniz orası kan, gözyaşı ve bölünmelere sahne oldu...

Evet; Birleşmiş Milletler haddini aşarak insan hakları yüksek komiseri Navi Pillay Gezi Parkı olayları nedeniyle "endişe" duyduklarını derhal ifade etmişler!

Biz bu "endişe"nin ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz! Zira o "endişe"nizin arkasından  Yugoslavya, Irak, Libya, Afganistan, Suriye... ne hallere düşürüldüğü zihinlerimizde hâlâ kazılı!!!

Türk ulusu bir millet! Yani biz bir ulus devletiz! O halde millet iradesine saygıyı BM, önce çok iyi bilmesi gerekir, bu bir!

Öte yandan Alman Bild Gazetesi, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na "beton kafalı" deme küstahlığını ve cüretini gösteriyor! Bu ifade çok bayağı ve aşağılayıcı bir "tanımlama".. Bu ancak  cahil  kimselerin kullanacağı bir ifadedir. Ciddi bir devletin ciddi bir yayın organına yakışmayacak şekilde, diplomatik ve devlet terbiyesinden uzak bu "tanımlama"yı şiddetle reddediyor, kınıyorum.  Bu gazeteyi kullandığı ifadesinden dolayı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne bir hakaret olarak kabul ettiğimizi derhal belirtmek isterim. O kullandığı cümle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yapılmış bir hakarettir, bu iki!

Ve yine Alman Yeşiller Partisi Eş Genel Başkanı Claudia Roth, yaptığı açıklamanın satır arasına sığdırdığı "Yeni bir Türkiye" ifadesinin, gizli nihai hedeflerinin açığa çıkması olarak görüyorum. "Yeni bir Türkiye" demek, ülkemizin ve milletimizin parçalanması "heves"lerinin tezahürü olarak algıladığımı da ayrıca belirteyim, bu üç!

Bu anlamda görevli Claudia Hanım'ın ülkemizi çeşitli defalarda "ziyaret"i ve nedenlerini, Türk milleti çok net biliyor... Yaptığı fitneleri henüz unutmadık!




Demem o ki...

Asıl "endişe" duyanlardan biz endişelenmeye başladık, bu da dört!

Biz milletiz, kardeşiz, canız... O halde bizim içeride kavgamız olabilir.. Kendi sorunumuzu halledecek kadar da güçlü ve köklü geleneğimiz, derinliğimiz, bilgi birikimimiz, tarihimiz ve de geçmişten ders alacak kadar yaşanmış acı olaylarımız fazlasıyla var... Demokrasinin nasıl sergilendiğini de bu gençler tüm dünyaya örnek teşkil edecek kadar asil bir şekilde gösterdi!!!

Size sadece uzaktan izlemek düşer. Zira sizin o "özgürlük", "demokrasi", "barış" terimlerinin ne denli sahte ve kandırmaca olduğunu da çok iyi biliyoruz..

Kanıt mı? Valla fazla söze gerek yok!!!

Irak, Felluce ortada...

Yani,

Aman... ABD, ABD'nin uzantısı ve siyasi kanadı BM, diğer bir uzantısı da silahlı gücü olan NATO ve de AB...

Gölge etme başka ihsan istemeyiz! 


Sevgi ve saygılarımla!

Image"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

3 yorum:

  1. Çok güzel ve isabetli bir yazı. Teşekkürler. Serkan ALPASLAN

    YanıtlaSil
  2. AB'nin ve ABD'nin timsah gözyaşları bir yana bir yorumda okumuştum, "Beton kafa" Almanca deyim olarak "inatçı, dediğinden dönmeyen" anlamında kullanılıyormuş. Bizim anladığımız manada bir hakaret değilmiş.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Tülay Kardeşim.

    Çok güzel bir yazı olmuş, kaleminize ve gönlünüze sağlıklar dilerim.

    Borç para kabul etmeyen ve onlardan emir almayan ayakları üzerinde durmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Devletinin iflah olmasını istemiyorlar. Çünkü onlar hala bizden korkuyorlar.

    Birleşmiş Milletler ile Almanya ve Hollanda'nın tutumu da çok küstahça.

    Onların bu tutumlarını da şiddetle ve esefle kınıyorum.

    Paylaştığınız bu değerli yazınız için tekrar teşekkür eder, selam ve dualarımla birlikte sizi en Güzel'e emanet ederim.

    YanıtlaSil