27 Nisan 2014 Pazar

Sizi Gidi Soykırımcılar!





Fransa'nın Cezayirlilere yaptığı SOKIRIM Gerçeği















Halkların başına gelenler, o toplumun dışındaki olaylardan örülmüş bir ağın içinde olmayla başlar. Elbette bu olaylar, insan varacağı yere varmadan başlar. Bütün toplumlar tarihin içinde, bu kesin, ama bazıları diğerlerine göre daha fazla içinde. Dolayısıyla Türkler bazılarından daha fazla içinde. Zira gerçek şu ki, tarih Türklerle başlar...

Emperyalist güçlerin malum hedefi belli... Bunu bugün en iyi anlatan Ermeni vatandaşımızın cümleleri olacaktır:

Ermeni Cemaatinden Kandilli Kilisesi Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Kevorkyan, "Ermeni-Türk meselesi emperyalist güçlerin oyunudur, hepimiz  Türk'üz" diyor. Çocukluğu döneminde Ermeni-Türk meselesi olmadığını aktaran Kevorkyan, bunun emparyalizmin bir oyunu olduğunu ve Ermenilerin piyon gibi oynandığını da söyledi.

Bu arada bu konuyu en çok kaşıyan emperyalistlerin başında Fransa geliyor.. Ki o sebeple Kurtuluş Savaşı döneminde Ermenilere Fransız askeri üniforması giydirerek, elbirliğiyle Türk halkına katliam yaptırmayı başarmıştır.

Antepli Şahin Beyler, Karayılanlar, Sütçü İmam Aliler.. kime karşı savaşmıştı? 
Türk halkına katliam yapan bu soysuzlara karşı değil miydi?

Öte yandan Cezayirlilere yaptıkları soykırımı bir kenara bırakıp, hatta bunu Fransız devletinin resmî ağızlarınca  kabul etmelerine rağmen... Ruanda'da olup bitenleri yok saymaları ve dahalarını unutan Fransa, gelsin buraya yüz yıllık planlarını kaldıkları yerden devam ettirmeye çalışsın, öyle mi?

Kızılderililere,  Afrikalılara yaptıkları katliam ve soykırımı unutan bir diğer soykırımcı Amerika, bugün diğerleri gibi aynı hesaplaşma ile Türk halkını "katliamcı" ilan atmenin yollarını arıyor, iyi mi?

Sahi...

Çok değil yakın bir tarihte ve halan devam etmekte olan... Irak'ta yaşanılanlar neydi? Hani milyonlarca müslümanı katledenler kimlerdi? Bu vahşeti tarihin neresine koydunuz?

Biz Türkler tarihin derinliklerine kök salmış soylu ve de bu katliamcıların  sahip olamadığı kadar fazla kültürel birikime, tecrübeye ve devlet geleneğine  sahip kişileriz. Dolayısıyla hayat tecrübemiz de inanılmaz derecede yüksek. Biz millet olarak her zaman dürüst yaşadık. Dolayısıyla tarihi gerçeği dün olduğu gibi bugün de anlamaya muktediriz. Bilinen şu ki; her zaman olduğu üzere emperyalistler, gerçeği sadece işlerine geldiği gibi  görmeleridir. O sebeple dünya kamuoyunu yanıltmak suretiyle tarihi gerçeğin bilinmesini istemiyorlar. Ama unutulmamlıdır ki, gerçekler duvardaki çatlaklardan dışarı mutlaka sızar. Dünya kamuoyunu yanıltmaya çalışanlar, bunu zaten sık sık yapmalarıyla tarihe dün olduğu gibi bugün de geçeceklerdir!




 "Düşman buradan geçerse ben Ayıntab'a ne yüzle dönerim, düşman ancak benim vücudum üzerinden geçebilir." Millî Mücadele Kahramanımız Antepli Şahin Bey, 28 Mart 1920

Sevgi ve saygılarımla!

"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder