25 Ekim 2014 Cumartesi

Vallahi Yalan...









Şii, Yezidi, Arap, Türkmen...  her Allah'ın günü yığın yığın  insanlar katlediliyor.. Hâl böyleyken mezhepsel ve etnik anlamda insanlar bir bir öldürülüyor, kimseden  ses çıkmıyor,  Kürt öldürülünce... -Stratejileri gereği- "gadre" uğradı nidalarıyla uluslararası "koruma"ya alınıyor, ki, işin özü de bu...

Oysa bu bölgede acılar ortak olmalı... Dolayısıyla bölgemiz insanları  etnik ve mezhepsel ayrıştırmayla esaret altına alınarak, köleleştiriliyor.

"ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Kobani’de IŞİD’e karşı savaşan silahlı gruplara havadan atılan silah ve tıbbi malzeme dolu konteynerlerden birinin IŞİD militanlarının eline geçtiğini doğruladı."

Efendim... "yanlışlıkla" olmuş.. Yani uluslararası düzeyde Batılı Haçlı güçlerin kendi yarattıkları  lejyonerlerine karşı, yine kendi dayatmaları ve çıkarları doğrultusunda halkların ulus bütünlüklerini yıkmak için yarattıkları tedhiş örgütlerine savaş ilan ediliyor.. Sonra bu yaratılan çeteler silahlandırılıyor.. daha sonra bunların bir kısmı "kurtarıcı" ilan edilip, onlardan "medet umuluyor". Yani çetelere karşı  diğer bir çete, "umut" olarak gösteriliyor..

Derken...  bu  çeteler, "iyi polis", "kötü polis" rolüne  uluslararası düzeyde kavuşturulup, "iyi polis"e silah desteği legalleştiriliyor..

Dolayısıyla...  

Bak Allah'ın işine ki, yapılan bu desteğin  bir kısmı diğer, "kötü polis" rolündeki  IŞİD denen çetenin eline "yanlışlıkla" geçiyor...



Bu arada, "fırsat bu fırsat" diyen...

"Küstah CNN’den küstah açıklama 

Amerikan uluslararası haber kanalı CNN International, ABD’deki Türk-Amerikan toplum temsilcilerinin, Türkiye’nin bir bölgesini Kürdistan olarak gösteren haritayla ilgili şikayet mektubuna, “hata yapmadık” şeklinde cevap verdi." 10 Ekim 2014


Sahi.. 

PKK'yı doğuran, büyüten, yetiştiren kim?

Ve bir zamanlar "yanlışlıkla" havadan yine aynı şekilde PKK'nın eline geçecek şekilde silah vs. yardım yapılmadı mı?..

Sonra PKK'yı bir yandan tedhiş örgütü ilan edip,  öte yandan aynı PKK'ya Amerika'da  temsilcilik açmasına izin veren yine aynı Amerika değil miydi?

Amerika'nın "Delta Force" gibi özel kuvvetleri filan.. PKK ile kol kola, birlikte eğitim yapmıyor mu?

IŞİD, PYD, PKK...

Kim bunlar ve nereden çıktılar?

Onca silah ve teçhizatı nereden buluyor ve para kaynaklarını nereden sağlıyorlar? Vallahi sade bir vatandaş olarak merak ediyorum...

Öte yandan...

"Kılıçdaroğlu, Kuzey Suriye’de IŞİD ile savaşan PYD’nin silahlı gücü YPG’yi “terör örgütü olarak değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum olarak gördüğünü” söylemiş...  Dolayısıyla bu çeteler "vatansever"miş öyle mi?


Sorum çok açık... 

Şayet bu çete, "vatansever" ise... başta Irak olmak üzere tüm Müslüman coğrafyayı işgal eden Haçlı güçler milyonlarca Müslümanı katlederken, kardeş kanı akarken bu "vatansever"ler neredeydi?!..

Diyeceğim..  

Sözde "müttefik"lerimiz... "tavşana kaç, tazıya tut" diyorlar, nokta.


Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S)

1 yorum:

  1. elinize sağlık ablacım..işid,pyd,pkk,peşmerge..bunların hepsi kürdistanın kurulması için oluşturulmuş ve türkiyeyi bölmeye çalışan terörist örgütlerdir..kuzey ıraktaki kürt devleti yetmedi,şimdi güneydoğuve sonrada doğu bölgemizide istiyolar..Bunun için işidi kurdular..İşid bu nedenle kuruldu..Peşmerge ve pkk,nın kontrolü altındaki bir islamcı örgüt..Bu şekilde kuzey ırakta kürt devletini resmen kuracaklar,sonrada türkiye'deki güneydoğu ve doğu bölgelerini topraklarına katacaklar..siyasilerimizde işte tm bunlara okey diyor....Allah snumuzu hayır eyleye..

    YanıtlaSil