11 Haziran 2015 Perşembe

"Keleş"ten Değil, Sevgiden Bahset



Dünyanın gözü kulağı üzerinde olan bir seçimi geride bıraktık... Umut ediyorum ki bu seçim, güzel ve yalnız ülkeme, milletime hayırlara vesile olur. Ve dünyanın gözü kaldığı topraklarımızın kanla değil, bereket tohumlarıyla beslenmesine sebep olacak iradenin adresi; Atatürk Cumhuriyeti'nin kudretiyle taçlanır inşallah...

Amin!

Şimdi bir vatandaş olarak dikkatle takip ederek, tedirginlikle merak ettiğim birkaç sorum olacak...

Sorum çok açık:

Hani.. 

1- "19 Mayıs Pontus Rum Soykırımı Anma Günü. 353 bin Rum öldürüldü, 1 milyon 250 bin Rum mübadeleyle sürgün edildi." S. DEMİRTAŞ

"Hiç tereddütsüz Ermeni soykırımını kabul ediyoruz" S. DEMİRTAŞ.

Bu talihsiz   ifadelerinizin arkasında duracak mısınız?

Ve bu ifadelerin Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı girişilmiş "gaflet, dalalet hatta hıyanet" olduğunu, hâlâ görmemekte ısrar ediyor musunuz?

2- "Türkiye partisi" olduğunuzu iddia ettiğiniz üzere, size oy veren; ve bu ülkeden başka gidecek bir ülkeleri olmadığını çok iyi bilen samimi bir o kadar da size içten inanan Türk ulusuna karşı hakikaten kucaklayıcı mı olacaksınız, yoksa ayrıştırıcı, bölücü tutum ve davranışlar içerisine girerek, Türkiye'ye ve Türk ulusuna  2. bir SEVR'i dayatmanın çabasına mı destek vereceksiniz?

3- Seçimin hemen arkasından, insanın tüylerini diken diken eden, "Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz" söylemini nasıl yorumlayacağız?

Her şeye rağmen görüldüğü üzere bu büyük millet, Kürdüyle, Türküyle, Çerkeziyle...

Sizi kucakladı!..

Ya siz?




Sevgi ve saygılarımla!



"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S)

3 yorum:

  1. Onların, hala demokrat olduklarına inanan bazı kaz kafalılara armağan olsun bu yazı.

    YanıtlaSil
  2. İnsanların bu denli sabrının taşırılması doğru değildir. Keleş midir nedir. İcat eden dahi pişman oldu. Eline alıp masum insanları katledenler vicdanlarını dinlerler mi? Bu masum derler mi? Yoksa elindeki keleşi, keleş kadar yakıcı, yıkıcı sözünü diline pelesenk eder mi. Son cümlede dediğiniz gibi. Onlara oyu veren sadece kürtler değil. Bu denli itici sözleri sarf etmeleri kendilerini gün gelecek halkın nazarında saf dışı bırakacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Sayın Öğretmenim.

    Bunlardan ne beklenir ki?.. Bunlar, bu ülkenin temeline dinamit koyan vatan hainidirler. Bunları şımartan ve bu güne gelmelerini sağlayanların gözleri kör olsun inşAllah!

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil