13 Ağustos 2015 Perşembe

3'ü Bir Arada!













"Chp Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan bir heyet Suriye'nin Kobani kentine geçerek, toplanan yardımları kanton yönetimine teslim etti."

"Ankara'da Eğitim-Sen genel merkezine düzenlenen operasyonda Kobani'de yaralanan YPG'li oldukları belirtilen üç kişi ile bir doktor yakalandı."

Bu haberleri okuyunca insan utanç içerisinde derinden sarsılıyor...

Allah aşkına... ne zamandan beri öğretmenin görevleri arasında ülkemizi yıkmak, milletimizi parçalamak üzere  bir araya gelmiş tedhişçilere yardım etmek var? 




Dahası Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran bir partinin gençlik kolları işini gücünü bırakmış, ülkemizi bölmek isteyen aynı guruplara destek için canhıraş çalışmaya başlamış da haberimiz yok, iyi mi?

CHP'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Gençliğe Hitabe"sini hiç mi okumadınız be!..

Siz  hangi gençlikten bahsediyorsunuz?!..

Hani "Mustafa Kemal'in askerleri" olduklarını iddia eden gençlik, şimdi PKK'nın, PYD'nin.. askerlerine mi dönüştü, n'oldu?

Hadi ülkemizin bekasını  yakından ilgilendiren bu siyasetten anlamadığımızı varsayalım ve soralım: 

Şimdi, CHP YPG ile birlikte mi hareket ediyor? Bu bir!

Yahut da CHP PKK ile aynı çizgide mi buluştular? Bu iki! 

Veya PKK-PYD-CHP birleşti mi? Bu üç! 

Yoksa.. bizim anlayamadığımız bir durum mu var ortada? Bu da dört! 

Zira "Obama, “IŞİD’e karşı karada bir partnerimiz olduğunda sonuç alıyoruz” sözleriyle PKK/PYD’yi işaret etti. Obama bu sözlerin ardından başarı örneği olarak PKK’nın ABD bombardımanıyla ele geçirdiği Tel Abyad ve Ayn el Arap’ı (Kobani) gösterdi." gibi bir açıklama ortada iken... Vallahi sorumluluğunu bilen sıradan bir vatandaş olarak bizlerin kafası karışımıyor desem yalan söylemiş olacağım...


Sahi... 

Aynı CHP Gençlik Kolları ve aynı Eğitim-Sen, neden Kurucu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'e yapılan saldırılar için aynı gayreti göstermezler, doğrusu bunu çok merak ediyorum!

Mesela mı?

"TRT’de Atatürk’e yönelik hakaret dolu belgesel!   
 Osman Yüksel Serdengeçti’nin konuşmasının bir bölümü:

"Tepeden inme dışarıdan gelme yapılan birçok inkılaplar milleti allak bullak etmişti. Paris sokaklarında yetişenler! Hukuk-u beşer beyannamesini ezbere bilenler! Laiklik ve inkılapçılık perdesi altında yoksul Anadolu halkının imanını, vicdanını, hak ve hukukunu pervasızca çiğnediler."12 Temmuz 2015

Dahası,

"İzmir’in Menemen ilçesindeki Kemal Atatürk Parkı’nın girişindeki ismini yazılı olduğu tabeladaki bazı harfler sökülerek Ata’ya saygısızlık yapıldı." 29 Temmuz 2015



Dolayısıyla biline ki...

Tarih, sosyal olaylar açısından, belli deneylerin sonuçlarının görülebildiği bir laboratuar gibidir. İnsanlar bu sayede önceki toplumların yaptıkları yanlışları yapmayarak aynı sonuçlara, aynı felaketlere uğramaktan kurtulabilirler. Ancak bugün bu yapılmamaktadır.

O sebeple dün yaşadıklarımızı unutup, ihanet içine düşenlere diyeceğimizi  Kur'an ayetiyle de pekiştirelim ki, ileride yaşanması muhtemel felaketleri "kader"e fatura etmemek adına...

"Yeryüzünde dolaşıp da kendilerinden öncekilerin sonlarının nasıl olduğunu görmediler mi?" Fatır Sûresi, 43/35, 44. Ayet

Dolayısıyla...

Bu hainliği ve bu nankörlüğü   Büyük Türk Milleti  asla affetmeyecektir!




Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.) 

1 yorum:

  1. Zaten CHP'ye gönül vermiş çoğu insanımız,CHP'nin bu çetrefilli gidişatından hiç memnun değil.Ne yaptıkları belli olmadığı gibi kime yaranacaklarını da şaşırdılar..Belki şuradan buradan oy kopartırız düşüncesiyle herkese aynı şekilde yaranma politikasını uyguluyorlar..Ama tabii ki yanlış yapıyorlar..Bu gidişat hayra alamet değil..Allah sonumuzu hayır eylesin..

    YanıtlaSil