10 Ekim 2015 Cumartesi

Ankara'nın Taşına bak









Ankara'nın taşına bak
Gözlerimin yaşına bak
Uyan uyan Gazi Kemal
Şu feleğin işine bak!


Türkiye'nin kalbi Ankara'da bugün yapılan katliamda onlarca vatandaşımız hayatını kaybetti...

Büyük Türk ulusuna geçmiş olsun

Milletimiz sağ olsun...

Öte yandan...

Bu kanlı facianın...

"Tek dişi kalmış canavar" Batılılar, koro halde "barış" diyorlar...

Güldürmeyin insanı!


NOT:


Büyük şair, romancı, deneme yazarı, gazeteci, senarist ve eleştirmen  Attilla İLHAN'ın aramızdan ayrılışının bugün 10. yıl dönümü...


Onu özlemle anıyoruz...




Sevgi ve saygılarımla!



"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.) 

2 yorum:

  1. Ne zamanki emperyalistleri ve kanlı işbirlikçilerini bu ülkeden kovabilir isek o zaman Gazi Ata'mıza verdiğimiz sözü yerine getirebiliriz.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Tülay Öğretmenim.
    Patlamanın bir gün öncesi 09.10.2015 Cuma akşamı saat:18:00 sularında kardeşimi yolcu etmek üzere Ankara tren garındaydım. İster inanın ister inanmayın orasını görünce aklıma hemen bombalı terör eylemleri geldi. Haberleri fazla dinleyemiyorum. Barış mitinginden haberim yoktu. Ankara tren garında bombalı terör eylemi yapılmış haberini duyunca, bir gün öncesi de orada bulunduğum için, bombanın tren garının içinde patlatılmış olduğunu sanmıştım. Daha sonra olayın doğrusunu öğrendiğim de şok oldum. Çok üzüldüm. Bu tür terör eylemlerine maruz kalan vatandaşlarımızı, siyasi kimliklerine göre değerlendirmek çok büyük bir yanlışlık ve haksızlık. Maalesef bunu yapan vatandaşlarımıza şahit oldum.
    Bu menfur ve hain bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabr-ı cemil ihsan eylemesini diliyorum. Terörü de şiddetle ve esefle hem kınıyor, hem de lanetliyorum.
    Cenab-ı Allah beterinden saklasın ve bu günlerimizi aratmasın inşAllah.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil