11 Aralık 2016 Pazar

İnsan Hakları Günü'nde İnsanlarımızı Hakladılar!


Irak'ın işgaliyle birlikte Müslüman coğrafyasında ve bölgemizde rakamlara sığmayacak sayıda tarlalar sürülmeden, hayvanlar otlamadan kaldı, evler bombalandı, tarumar edildi, ticaret altüst oldu, milyonlarca insan göç etti, bir sürü insan yoksullaştı ve kendilerini hemcinsine karşı hoşgörüyü esas kabul eden  İslam dininden sayan milyonlarca Müslüman birbirini boğazladı. Tüm bunlar yaşanırken bir yandan da kendilerini Kürt halkının "lideri" olarak gösterenler, bu sayede  lüks içinde yaşıyorlar.

Hal böyleyken...

"Barzani Nişantaşı’nda mağaza kapattı
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, İstanbul'da dünyaca ünlü bir mağazayı kapatarak alışveriş yaptı."11 Aralık 2016

Öte yandan... "özgürlük", "demokrasi" diyenler dün, İstanbul Beşiktaş'ta 38 canımızı şehit ettiler...



Dolayısıyla biz bombalar altında onlarca insanımızı şehit verirken  bu tedhişçileri besleyen, "tek dişi kalmış canavarlar"ın aynı zamanda sözde imzaladıkları İnsan Hakları Evrensel bildirgesinin  kabul edildiği tarihti, dün.

Yani, "10 Aralık, Dünya İnsan Hakları Günü"nde... insanlarımızı hakladılar!

Eyyy!.. Batılı "İnsan hakları"nın sözde savunucuları...

Tarihinizi kanla yazdınız...

1919'da ülkemizi işgale kalkıştınız,

Aldınız boyunuzun ölçüsünü!

Hiç şüphe etmeyin...

Her karışı ŞEHİT kanıyla sulanmış bu aziz vatanın yüce milleti bu toprakları size yine dar edecektir!

O sebeple...

Gücünü yüce Türk ulusundan alan Peygamber ocağının neferleri, şehit düşen Mehmetçiklerimizle birlikte dün, alçakça katledilen ŞEHİT güvenlik güçlerimize ve masum sivillerimize  bu mübarek günde Allah'tan rahmet diliyorum...



Sevgi ve saygılarımla!




"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. Merhabalar.
    Yine terör, yine ölüm ve kan. Yine gözyaşı ve acı. İçimiz kan ağlıyor, yüreklerimiz bir yangın yeri olmuş, yanıyor. Bu hain ve menfur saldırıda yaşamlarını kaybeden aziz şehitlerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmetiyle muamele eylemesini, ailelerine ve yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylemesini niyaz ederim. Vatan sağ olsun!

    Ülkemiz hayati önemde bir süreçten geçmektedir. İçeriden ve dışarıdan Türkiye'yi Suriye gibi bir iç savaşa sürükleme gayretleri çok açık bir şekilde görülmektedir. İçinden geçtiğimiz bu süreçte ülkemizin en fazla ihtiyacı olan şey sağduyudur. Bu bağlamda, yönetimin ortak akılla ve halkın sağduyuyla hareket etmesine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Her bomba patlayışında biraz daha canımız yanıyor ve gidiyor. Ama bir süre sonra olayı unutmak ve daha kötüsü bombalara alışmak ve kanıksamak bizi bitirecek. İşin garibi yönetenlerin bu olaylarda hiç sorumluluk yüklenmemesi. Ülkece seyrediyoruz, olayı bir süre okuyup tartışarak tüketiyoruz nedense toplumda hiçbir kalıcılığı olmuyor. Her olayda aynı açıklamalar. 84'den beri ölen ve sakat kalan tüm insanlarımızın kanı aslında yerde kalmış durumda. Zira olaylar aynen devam ediyor.

    YanıtlaSil