8 Kasım 2017 Çarşamba

Elleriniz Kırılsın İnşallah!

Gündem olabilmek için ucuz yollardan, ucuz haber olmanın peşinde koşan Elif ŞAFAK'ın kendisinin, "biseksüel" olduğunu ifşa eden basit konuşmasının "haber"i  kadar değer verilmeyen acı bir olaydır, gazilerimize karşı yapılan rezil saldırılar.

Onun içindir ki gazilerimizi hedef alan hunharca saldırılar karşısında yüreğim paramparça... 

Zira ne kadar milli ve ortak değerlerimiz varsa, hepsini hızla kaybettik. Dolayısıyla, sürekli gündemde tutulması gereken bir haber varsa, o da hiç şüphe yok ki gazilerimizi her zamankinden çok daha fazla minnet, şükran ve saygıyla anmamız olacaktır.

Hal böyleyken,  bu kanlı coğrafyada vatanımız içerisinde huzurla yatıp, huzurla kalkabiliyorsak eğer, bunu kimlere borçluyuz acaba?

Ve yine... her gün toprağa verdiğimiz  şehitlerimizin sayısını bilen var mı?

Hadi onların adlarını "birkaç saniye"liğine hatırladık diyelim,

Ya kolunu, bacağını, gözünü kaybeden gazilerimizi bilen, duyan var mı?!

Ya  bedeni sağlam, ruh sağlığını kaybetmiş gazilerimizi kaçımız biliyoruz?


Dolayısıyla...

İki dilim baklava çaldılar diye çocukları hapis cezasına çarptıran yüce adaletimizin, gazilerimize ve ailelerine saldıran, dahası gazi olduklarını belirttikten sonra saldırıyı daha da arttıran bu alçak, gözü dönmüş vatan haini rezillere nasıl bir ceza keseceğini, vicdani adaletin nasıl tecelli edeceğini, 

Ve yine...

3. sınıf magazin haberlerini ballandıra ballandıra, allayıp pullayıp sayın ahalimize sunan sayın basınımızın da,   toplumumuzun ortak değeri olan ve gözbebeğimiz gibi korumamız lazım gelen gazilerimizle ilgili  bu hayati olayları, kaçıncı sayfaya, kaç sütun haber olarak taşıyacağını de merakla bekliyorum!



Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

4 yorum:

  1. Merhabalar.
    Gazi kardeşlerimize hunharca yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıyı gerçekleştiren canilere lanet ediyorum. Yapılan saldırının şiddeti ve uyarılara rağmen, aynı şekilde acımasızca devam ettirilmesi; saldıranların terör örgütü ya da terör sempatizanı olduklarındaki şüpheleri doğrulamaktadır. Gazilerimize bu acımasız saldırıyı gerçekleştiren canilere en ağır cezanın verilmesini diliyor ve istiyorum. İnşAllah basın, bu vahşeti gerektiği gibi takip eder ve duyarlı vatandaşlarımızı da bilgilendirir.

    Bugün akşam üzeri yine haberlerde metroda iki vatandaşın kavgası ile ilgili bir haber izledim. Bu güzel ülkemin insanlarına neler oluyor Allah aşkına! Kimseyi uyaramaz ve dikkatini çekemez olduk. Kimseye bir şey denmiyor. Siz hala öğretmen olarak görev yapıyorsunuz. Torunları bazen okula götürüp getiriyorum. Gücü gücü yetene, bir akran zorbalığı almış başını gidiyor. Eskiden böyle miydi? Okullarımızda eğitim ve disiplin vardı. Kimse kimseye güç yetenlik ve akran zorbalığı yapamazdı. Gerçekten ağlanacak bir haldeyiz. Ülkemizin bu hale getirilmesinde rolü ve payı olan herkesi Cenab-ı Hakk'a havale ediyorum.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Ne yazık ki düşüncelerinize aynen katılıyorum Recep Bey. Ama "en güzel günler henüz yaşanmamış olanlardır." Saygılarımla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar.
      "En Güzel Günler Yaşanmamış olanlardır" diyorsunuz, eyvallah. Peki aynı söz zıddı için de söylenebilir mi?
      Selam ve dualarımla.

      Sil
  3. evt,haberi görmüştüm..üzücü bir durum..bu olay gazilik olayının dışında,engelli bireylere ve ailelerine karşı yapılması da ayrıca endişe ve üzücü bir durum olmuştur..ben şahsen olaya bir de bu açıdan bakıyorum..saldırıya uğrayanların gazi olmasının dışında birer engelli olmaları ve ailelerinin de beraber saldırıya uğramaları,insani sıfatlarını yitirebilmiş birey sayımızın az olmadığını da bize gösterebilmiştir..gerçekten dehşet verici ve üzücü bir durum..saygılarımla..

    YanıtlaSil