20 Ağustos 2015 Perşembe

Kan Ağlıyoruz...




Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Büyük Türk Milleti büyük tehdit ve tehlike altında... emperyalizmle SAVAŞ YAŞIYOR!

Burnunun direği sızlamak...

Tıpkı böyle acılar gibi bedenimizde, artık asla yerine gelmeyecek olan şeylere duyulan özleme  tepkidir burun direğinin sızlaması...

Vatan evlatlarımız, kınalı kuzularımız alçakça, kalleşçe arkadan vurularak  şehit düşüyorlar...

Art arda gelen şehit tabutları hepimizin burnunun direğini sızım sızım sızlatıyor, yüreğini kan ağlatıyor...





Büyük Türk Milleti var olsun, 

Vatan sağ olsun...



Sevgi ve saygılarımla!

"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

4 yorum:

  1. merhaba,
    çokk üzgünüm çokk nerdeyse artık vatan sağolsun demelerine kızıyorum ne günahı var bu gencecik insanların buna dur demenin çözümü çokmu zor söylenecek çok şey var .....
    takiptesiniz selam ve ssevgiler

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Tülay Kardeşim.

    Evet, ne yazık ki, bıraktığımız noktaya geri döndük. Bunun böyle olacağı belliydi. Bundan önceki iktidar hiç olmazsa teröre taviz vermemişti, hatta terörü bitirme noktasına gelmişti. Şu anda geldiğimiz yere bir bakın.

    Yazık değil mi? Bir hiç uğruna gencecik fidanlarımız, evlatlarımız, gençlerimiz, yavrularımız art arda şehid edilmektedirler. Hem de kalleşçe, haince...

    "Ateş düştüğü yeri yakar" sözü çok doğru bir söylem. Şimdi şehid edilen vatan evlatlarımızın baba ocağında yanan ateş ile bizlerin ocağında yanan ateşin koru bir olur mu? Olmaz! Ama onlar kadar olmasa da gerçekten ciğerlerimiz kavrulmakta, yüreklerimiz yanmakta ve burunlarımızın direkleri sızlamakta. Bu vatana saygısı ve sevgisi olmayana zaten dokunmuyor, onların umurlarında bile değil.

    Ernest Hemingway'in "Çanlar Kimin İçin Çalıyor" isimli romanının adı içinde bulunduğumuz şu karanlık ortama nasıl da uyuyor.

    Cenab-ı Hakk, hakkımızda hayırlısını versin. Vatanımızı ve milletimizi her türlü tehlikelerden, afetlerden, görünür görünmez belalardan ve şerlerden korusun ve muhafaza eylesin inşAllah!

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Çok kötü durumlardayız maalesef..Ne diye şehit veriyoruz?Yazık..Ben de bu konuda bir yazı yazdım..Kısa sürede yayınlamayı düşünüyorum..Şehitlerimize Allah rahmet eylesin..İyi dileklerimle..

    YanıtlaSil
  4. Olan biten her şeyin farkındayız. Vatan evlatlarının şehit olmasının, terörün tekrar patlamasının nedenlerini de az çok biliyoruz.

    YanıtlaSil