11 Ağustos 2015 Salı

"Orantısız Güç"













1978 yılında doğan Jean Charles de Menezes, İngiltere’nin Londra şehrinde yaşayan Brezilya vatandaşıydı.

Jean Charles de Menezes 22 Temmuz 2005 sabahı, Londra'da  her zaman ki gibi evden çıktı, Stockwell İstasyonunda bir an önce treni yakalamak üzere koşar adımlarla  turnikeleri geçerken kendisine doğru koşarak ve bağırarak gelen adamları farketti. Korkuyla biran önce oradan uzaklaşmanın telaşesini yaşarken, yaka paça eli silahlı polisler, Menezes'in  oracıkta kafasına kurşunları boşaltarak öldürdü, iyi mi!!! 

Hâl böyleyken.. 

PKK Tedhiş Örgütüne karşılık  bizim meşru savunma hakkımız şöyle dursun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve Büyük Türk ulusuna adeta "müstemleke" gibi davranarak, "Orantılı güç" kullanılması yönünde ültimatomlar gırla gidiyor!!!

Dolayısıyla...

Fitne fecir kaynağı İngiliz'in öldürdüğü insanlar "değersiz", kendi vatandaşı öldüğünde ise ölüsü çok "değerli" sayılan bir düzenin kanıtıdır sırf teninin rengi yüzünden kuşku duyularak öldürülen Jean Charles de Menezes...

Demem o ki;

Bizim hergün polisimiz, mehmetçiğimiz şehit ediliyormuş, masum vatandaşlarımız alçakça hain tuzak altında kalleşçe öldürülüyormuş kimin umurunda...

O vakit  sorum "orantılı güç" kullanarak savunmasız masum sivilleri bile gözünü kırpmadan  hunharca katleden İngiliz Devleti'ne ve de PKK vuruldukça bağıran emperyalist Haçlı güçlere:

Hani Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, askeri personel dağıtımı yapan skorsky tipi helikopterimize daha dün PKK’lı teröristler doçka ve roketatarla saldırmıştı ya... İşte o "doçka" ve "roketatar"ları bu tedhiş örgütü PKK nereden buluyor? 

Yoksa... Kandil'de "doçka"... fabrikaları var da, bizim mi haberimiz yok?



Sevgi ve saygılarımla!

"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder