6 Şubat 2013 Çarşamba

Utananlara, Ezilenlere...













Türk milletinin mensubu olmaktan utananlara ve bunu "ırkçı" sayanlara "sorular"ımız olacak:


Türk Kahvesi, Türk Lokumu, Türk Hamamı... gibi tescilli ifadeleri  ne yapacaksınız?!

"Yunan Lokumu", "İngiliz Kahvesi", "Amerikan hamamı" filan mı diyeceğiz?


Pekii; İnsanlarımızın (Evlâd-ı Fatihan) etnik kökenlerini "üstünlük" yarışına sokmaya çalışan ve "Kurtuluş Savaşı yok", "Ege'de Rumlara Etnik Temizlik İddiası" gibi inciler saçan "vekil"lerimizin muhteşem söylemleriyle ırkçı'lığın daniskasını yapanlara...

Toplumumuzda millî ve kültürel her alanda "algıda yanılgı" yaratanlara ve dayatanlara ne demeli?

O vakit Kurtuluş Savaş'ında Yunanlılara karşı direnişe geçen Gökçen Efe ve diğer efelerle birlikte  Hasan Tahsin, Sütçü İmam Ali... gibi öteki millî mücadele kahramanlarımız hayâl ürünü mü?

Aslında yok böyle kahramanlarımız!.. Onlara, tamamen sonradan uydurulmuş birer "masal kahramanı" filan mı diyeceksiniz?

Ya Türk bayrağı ne olacak?

İstiklâl Marşı'mızı ve millî şairimiz Mehmet Âkif Ersoy'u ne yapacaksınız?

Onu da "olmadığı iddia edilen" Kurtuluş Savaşı'mızın olmayan hayali bir şairi mi sayacaksınız?

 Mete Han'dan bu yana kalıcı kimliğimiz olan Türk kelimesiyle birlikte bugün varlığımızı ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Ata'TÜRK'e ne diyeceksiniz?!

Çanakkale'yi tarihten mi sileceksiniz?

Yoksa tarihi mi "yok" sayacaksınız?

N'apacaksınız?

Sahi; Fransız, "ben Fransız'ım bununla gurur duyuyorum" İngiliz, "ben İngiliz'im, bununla gurur duyuyorum..." Rus, "ben Rus'um..." İtalyan, "ben İtalyanım", Arap, "ben Arap'ım" Çinli, "ben Çinliyim.." Japon, "ben Japon'um"... diyor; hatta "hepimiz Ermeniyiz" deniliyor da, BEN TÜRK'üm demek mi utanç oluyor?!

N'oluyor?

Her ulus gibi ben de her şeyimle birlikte ulusumla, kimliğimle, tarihimle, kültürümle,  dilimle, inancımla gurur ve onur duyuyorum!

Bu ülkenin ve bu milletin ekmeğini yiyen...

Kendi kimliğinin altında ezilerek yabancı kimliklerin hayran'ı olmaktan utanmayan budala ruhsuzlara, "yuh olsun"...


Sevgi ve saygılarımla!


Image"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

7 yorum:

  1. Yüreğinize sağlık. Sizi tanımak isterdim...

    YanıtlaSil
  2. Rabbim bizi aslını inkar edenlerden etmesin...

    YanıtlaSil
  3. Irkçılığı neden bir dünya görüşü olarak kabul etmiyoruz ki?

    Amerikalılar, İngilizler, Almanlar, Araplar, Mağribiler, vs. göğüslerini gererek hangi milletten olduklarını söylüyorlarsa ben neden Türk'üm diyemeyim ki?

    Türk'üm, Irkçıyım...

    YanıtlaSil
  4. Ne yazık ki popüler kültür akımının önüne geçilmiyor. Aslında ben bunların hepsini aile yapısının bozulmasına bağlıyorum. Çoçuklar yeteri kadar örf, adet bilgisi ile büyütülmüyor. Evde çörek yemek varken dışarda ne üdüğü belirsiz hamburgerleri yemek isitiyorlar. Günün öğünleri aile reisi olmadan ya da tek başına yenebiliyor. Doğal olarak türk-islam sentezi ile yetişen birey sayısı gün geçtikçe azalıyor.

    YanıtlaSil
  5. "Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)
    bu kelimelerden ne anliyorsaniz artik sozler yetmiyor bu dunyada dogriu soyleyenler hic sevilmiyorkine elinize kaleminize yureginize saglik yaradana emanet olunuz...@+++++++++

    YanıtlaSil
  6. Ben bu ülkede Kürt'üm dediği için hapse atılmış, siyasi tutsak olmuş, özgürlüğünü ve hatta canını kaybetmiş binlerce insan tanıyorum. Olayları bu denli çarpıklastirarak taa Tanzimat döneminden (1839) beridir bu ülkede Türklükten başka hiçbir milletin eşit haklara sahip olamayacağını açık açık sözde milliyetçilik özde ırkçılık ile devam ettirmeye çalışıyorsunuz bu şekildeki hassas konulara değinerek. 20 yıl sonrasındaki durum sizdeki esas utancın ne olacağıni daha iyi gösterecektir. Bekleyelim, görelim.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil