9 Mart 2013 Cumartesi

Çağatay Bey'e Acil Şifalar...


http://kavaktantabut2.blogspot.com/



Kavaktan Tabut / Çağatay Bey'i blog sayfama üyeliği ve üyeliğim münasebetiyle yazılarından tanıyorum. Evvelsi gün kendilerini hiç tanımadığım Jülide Hanım tarafından aldığım bir e-postayla, Çağatay Bey'in ne yazık ki geçirmiş olduğu bir trafik kazası münasebetiyle Samsun, 19 Mayıs Üniversitesi  Tıp Fakültesi yoğun bakımda yatmakta olduğunu, büyük bir üzüntüyle öğrenmiş oldum. Duyduğum derin üzüntüyle birlikte Çağatay Bey'e dualarımızla, Allah'tan acil şifa diler, beni bilgilendiren Jülide Hanım'a da teşekkür ederim...

Blog sahibi arkadaşların şüphe duymaksızın Çağatay Bey'e mutlaka iyi dileklerini ileten bir mesajları olacaktır sanırım. Çağatay Bey inşaallah kısa sürede sağlığına kavuşur dileği ve umuduyla...


Sevgi ve saygılarımla!


Image"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

1 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Öğretmenim.

    Hiçbirimiz, hiçbirimizi zaten tanımıyoruz. Sadece kalemlerimiz birbirini tanıyor. Bu nedenle kalem arkadaşınız Çağatay Bey'in geçirdiği trafik kazasından dolayı üzüldüğümü belirtmek isterim.

    Çağatay Bey'e Cenab-ı Allah'dan acil şifalar dilerim. İnşaAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve yeniden kalemine döner.

    Paylaştığınız yazınızdaki fotoğrafı büyülterek izledim, arka planda değişik bir yerleşim yeri manzarası gördüm. Herhalde burası Samsun olmalı.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil