13 Kasım 2014 Perşembe

"Sokak Eşkıyaları" Öyle mi? -2-













"ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Sözcüsü Steve Warren, Pentagon'da basın mensuplarının Eminönü'nde bir grubun 3 Amerikan askerinin başına çuval geçirmesiyle ilgili soruları yanıtladı. Saldırıyı "çirkin ve rahatsız edici" olarak tanımlayan Warren, saldırıyı düzenleyenlerle ilgili "görünen o ki sokak eşkıyaları" ifadesini kullandı." 13 Kasım 2014


Vay be.. insanın kendi vatanını savunması ne zamandan beri "çizgiyi aşmak", şiddet", tehdit" kavramlarına denk getirilmeye başlanmış?

Tehdit mi?

Asıl tehdit sizsiniz, siz!

Mazlum milletlerin canına okudunuz be...

Coğrafyamızda öldürmedik insan, sakat bırakmadık tek bir kişi bırakmadınız!

Yetmedi, insanların mahremiyetlerine girerek değerlerini çiğneye çiğneye ortada insanlık namına bir şey kalmadı!

Yetmedi, insanların topraklarını çölleştirdiniz, neresi verimli ise orayı talan ettiniz...

Tecavüzler gırla gitti..

İnsana, hayvana, doğaya, bitkiye, birikimlere, değerlere, ahlak'a, inanç'a, din'e, dil'e, tarih'e..

Her şeyin içine ettiniz be...

Şimdi kalkmış "sokak eşkıyaları" diye, "mazlum" rolûne giriyorsunuz, öyle mi?

Sokak eşkıyalığının daniskasının tarihini yazdınız, haydutlukta sınır tanımayan şeytan'i plânlarınızla karıştırmadığınız yer kalmadı..

Evet, bu konuda şüphe duymayın. Zira biz genlerimizin derinliklerinden gelen misafirperverliğimizle,

Yunus Emrelerden, Mevlanalardan  gelen hoşgörü anlayışımızla, dünyada eşsiz bir milletiz.. Dolayısıyla, burada  yanılmıyorsunuz..

Diğer taraftan, haklısınız.. Söylediğiniz üzere şüphe duyun canım... Zira o genç askerleriniz misafir değil, aleni İŞGALCİ  işte..

Vatansever Türk gençliğinin o pırıl pırıl yiğit'lerine, "sokak eşkıyası" diyorsunuz ya... O eşkıyanın daniskası sizsiniz...

Siz değil misiniz, "PKK'ya silah yardımı yaptık" diyen!

Dolayısıyla o verdiğiniz silahlarla daha yakın geçmişte hamile eşinin yanında sırtından alçakça kurşunlanarak öldürülen Türk askerine yapılan vahşetin sahibi kim? Üstelik o Mehmetçik, kendi vatan toprağında ikamet eden Türk askeriydi..!

Okyanusları aşıp, bu topraklara hücum ederek gelen işgalci askerleriniz Irak'ta milyonları öldürdü, Suriye'de öldürdü, Libya'da öldürdü, Afganistan'da, Mısır'da öldürdü, ülkemde öldürdü... Bunlar eşkıyalık, saldırganlık  olmuyor, kendi vatanını dolayısıyla da  mazlum milletleri savunan, ülkesinin işgaline karşı çıkan vatansever çocuklar "eşkıya" oluyor öyle mi?

Öte yandan bağımsız bir ülkenin bayrağını, okulunu yakan, kurucu önderinin büstlerini yıkan, coğrafyamızı kendi isteğiniz doğrultusunda parçalayarak  "yeni" haritalarla bölge halkalarına köle olmayı şart koşan  dayatmalarınıza boyun eğmemizi istiyorsunuz, öyle mi? Ve bunun  adı da "misafirperlik" ve "hoşgörü" olacakmış öyle mi?

Hadi oradan...


Sahi.. Siz ne bekliyordunuz ki? 

Irak'ta düşündüğünüz gibi çiçeklerle karşılanmak mı, yoksa "biji serok Obama" çığlıkları  atan haysiyetsizler gibi mi karşılamalıydık işgalci askerlerinizi?

Bizim misafirperver, hoşgörü sahibi olduğumuz gibi, bir o kadar da ülkesini ve vatanını seven  insanlar olduğumuzu da iyi bilin...

Unutmayın ki... 

ATATÜRK'ün kanla kurduğu bu CUMHURİYET,  dünya var oldukça, yıkılmamak üzere sapasağlam TÜRK GENÇLİĞİnin koruması ve kollaması altında.. 

Diyeceğim...

Atatürk gençliği Ata'sından aldığı emaneti   şerefle, şanla, gururla yüceltmeye ant içti...


Dolayısıyla...

Bu bir protesto ve bu, mazlum ülkelerin en doğal hakkı...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!




Sevgi ve saygılarımla!



"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S)

2 yorum:

  1. Derin teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.

    Sizin de dediğiniz gibi asıl eşkiya bunlar. Ama bu eşkiyalara ülke topraklarında cirit attıranlara da bir iki çift sözümüz olmalı değil mi?..

    Herkes dostunu da düşmanını da çok iyi biliyor...

    Atatürk, Gençliğe Hitabesini bu günleri görerek kaleme almış. Onu papağan gibi ezbere okumaktan ziyade önerilerine kulak verip uygulamaktan başka çaremiz yoktur!

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil