17 Ekim 2015 Cumartesi

Doğu PERİNÇEK Yedi Düvele Karşı...




Yedi düvele meydan okuyan,

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu PERİNÇEK, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde görülen davada haklı çıkarak Türkiye'nin "soykırım"cılıkla suçlanmasına karşı bir zafer kazandı.

Bu durumda,

Eyyy Avrupa... hani kendini medeni ülkeler arasında en baş görüyordun ya...

Hani medeniyetin en, en beşiği ulaşılmaz İsviçre, kendinizi o kadar yukarılarda gördünüz ki.. burnunuz kâf dağına çıktı...

Dolayısıyla o ruh haline girmiş siyasetçileriniz var ya.. İşte bu güruhlar tarihi kendi çıkarları doğrultusunda değiştirerek yalan kararlarla düşünceyi suç saydılar, iyi mi!

Yani... savunma yasaklandı...

Eyyy, Avrupa!

Hani... 



Sorgulayıcılığı ve eleştirileriyle kazandığı düşmanlarca "gençlerin ahlâkını bozmak ve dinsizlik" suçlamalarına maruz kalarak, açılan dava neticesinde, filozof SOKRATES'in ölüme mahkum ettirildiği gibi siz de çıkarınıza dokunan tarihsel olayları bile,  işinize gelecek şekilde yalanlarla tarihi çarpıtmaya başladınız!

Dolayısıyla SOKRATES gibi duruş sergileyen Doğu PERİNÇEK, Avrupa'nın eski hikmetlerini çürüten duruşu ve sorularıyla ve İsviçre meclisinin çıkardığı yasa(k)larına baş kaldırdı...

Ve..

Sokrates'in ölüme çarptırıldığı mahkemede suçlayıcılara son sözü; "onlara kızgın olmadığını ve onlardan bir şey rica eder. Eğer gelecekte oğlulları erdem yerine paraya daha çok değer verir ya da sahte bir bilgelik hissine kapılırlarsa, kendilerini bilmezlerse, yapmaları gerekeni yapmazlarsa; oğullarına, kendisinin suçlayıcılarına davrandığı gibi davranmalarını öğütler." olmuştur.

Dolayısıyla...

15 Ekim 2015 tarihinde İsviçre'de, "erdem yerine paraya (çıkarlara T.G.) daha çok değer veren" Batı'nın sözde demokratik ülkeleri ve kendisini bilge gören İsviçre meclisi'nin aldığı utanç kararına karşı AİHM, SOKRATES'in öğütlediği gibi davranarak "erdem"i seçti ve "Avrupa Hukuku"nun onurunu kurtardı!!! 



Evet...

Doğu PERİNÇEK'in, bu iftiralara  ve tiranlık dönemlerinde bile rastlanması zor olan böylesi bir  faşizme karşı hukuk mücadelesi   AİHM'de yerini buldu. Dolayısıyla AİHM'in aldığı bu kararla  siyasi anlamda Batı'nın TÜRKİYE'yi bölme plânı da çökmüş oldu!


Sayın PERİNÇEK'e, kararlı duruşları ve kazanmış oldukları milî davamızla birlikte ulusal çıkarlarımıza hizmetlerinden dolayı minettarız...




Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.) 

4 yorum:

  1. Merhabalar.
    Doğu Perinçek'in yedi düvele karşı kazandığı bu hukuk savaşından dolayı kendisine minnettarım. Sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Her ne kadar siyasi partim başka bile olsa, seçimlerde Doğu Perinçek'e oy veresim geliyor.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Değişik bir sol parti tarafından olsam da Doğu Perinçek'in uzun yıllardır çizgisinden bir milim oynamadan verdiği mücadele ve son kazandığı bu zaferi takdir etmemek mümkün değil. Kıvrılmaden, fırıldak gibi dönmeden , düşüncesinden taviz vermeden yoluna devam eden herkese selam olsun.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Aslında Doğu Perinçek kazandığı bu hukuk zaferi ile o kadar çok güzel şeyleri hak ediyor ki, hiç bir kurum ve kuruluşun, hükumet de dahil onun bu zaferine gereken övgü ve önemi göstermemişlerdir.

    Bu zafer, Ermenilere ve onun yalakalarına okkalı bir tokat gibi inmiştir.

    Doğu Perinçek'in bu hukuk savaşından elde ettiği başarı, ülkemize yapılmış çok büyük bir iyiliktir, lütuftur, kazanımdır.

    Bloığunuz nezdinde bir daha teşekkürlerimi sunarım.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil