4 Mayıs 2016 Çarşamba

Halk İsterse...



"Halk isterse birden fazla parlamento kurar"

Evet halk isterse ...

O halk istedi "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!" diyerek TBMM'ni kurdu, bu bir!

"Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk milleti denir" tanımlamasıyla etnik köken ve mezhepsel ayrımcılığa "hayır" dedi,  bu  iki!

Dolayısıyla..

Senin arkana aldığın, masum vatandaşlarımız olan halk değil, dünün "SEVR"cileri olan emperyalist güçlerin ta kendisidir, bu üç!

O vakit hani "halk" diyorsun ya...

Bak o masum halk ekmeğinin peşinde. Yoksa sizin gibi devletini yıkmak, milletini parçalamak peşinde hiç değil...

Zira  hani senin partinden olan ve dünün milletvekili bugün Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışanak var ya... Hani hatırlatayım, daha çiçeği burnunda başkanlık koltuğuna oturur oturmaz çocukları dağa kaçırılan masum anaların saçlarından sürükleterek, yaptıkları eylemlere son verdirmeye çalışan...


İşte şimdi de aynı Gültan KIŞANAK, halkın elinden merasını yani ekmeğini  almaya çalışıyor... 

Ve o  masum vatandaşlarımız nasıl feryat ediyor:

"En baştan beri sahte imzalarla bizi aldatmışlardır. İlk olarak 200 dönün arazi dediler şimdi ise 2000 dönümü geçmiş durumda inşaat alanı hatta bu bile yetmiyor" 

Demek ki ne yapılmış?

"Sahte imzalarla" aldatılmışlar!

Dahası,

"Biz bu çöpü istemiyoruz, bize yazıktır, günahtır biz 1500 kişilik bir köyüz burada yaşıyoruz. Yaklaşık 15 bin hayvanımız bulunmaktadır, bizleri kandırdılar, bize sadece küçük bir alan tesisi yapacağız dediler. Ama şimdi tüm toprağımızı elimizden almaya çalışıyorlar. Biz bunu istemiyoruz. Ya bizi öldürecekler ya da biz izin vermeyeceğiz. Bu belediye bizi yaktı. Küçük bir alan değil gördüğünüz gibi büyük bir alanı işgal ettiler. Biz hayvancılıkla uğraşıyoruz, başka bir geçim kaynağımız yok. Komşu köyler bizleri istemiyorlar. Çünkü hayvanlarımız onların otlak alanlarına gidiyor diye onlarda haklı bir durumda. Biz burada bunu istemiyoruz izin vermeyeceğiz." 24 Mart 2016, diyarbakır.söz.com

Diyeceğim o ki...

Selo Bey bırak "yeni parlemento" filan kurmayı da, Türkiye Cumhuriyeti Devletine salladığın o parmağı,  masum halkın ekmeğine göz dikenlere  salla!!!

Zira ne diyor o halk:

"Bize yazıktır, günahtır biz 1500 kişilik bir köyüz burada yaşıyoruz."

Emperyalistlerin yanında durmayı  bırak,

Kendi  halkını dinle ve  duy, bu da dört!!!





Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Öğretmenim.
    Bunların ne b.k olduğu zaten belliydi. Türkiye Cumhuriyeti'nin masum ve kandırılmış Kürt vatandaşlarına sahip çıkma zamanıdır.

    Türkiye Cumhuriyeti'ne, Atatürk'e, milletimize, şehitlerimize ve vatanımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Ancak, bu millete anlayamadığım bir şeyler oldu. Bu tür yazı ve paylaşımlardan korkar oldular. Geçen laiklikle ilgili bir paylaşım yapmıştım, 24 saat durdu. Baktım hiç bir hareket yok, ben de geri kaldırmak zorunda kaldım.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Recep Bey,

    Nazik yorumunuza teşekkür ederim. "Laiklik" ile ilgili yazınızı ben görmedim. Şayet görmüş olsaydım elbette benim de yorumlayacak bir iki cümlem olurdu... Saygılarımla

    YanıtlaSil