14 Mayıs 2017 Pazar

Güzel İnsan...





Başta Kurucu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzün saygıdeğer annesi Zübeyde Hanım'ı ve bu topraklar için canını vermiş bütün şehit ve gazi annelerimizi Anneler Günü'nde minnet, şükran saygı ve sevgiyle anıyor, sevgili anneciğimle birlikte tüm annelerin de ellerinden öpüyorum...

Bu vatanın onurlu evlatları güzel insan Zübeyde Hanım'la gurur duyuyor!



Sevgi ve saygılarımla!



"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

3 yorum:

  1. bloggerdan çıkmıştım..sayfanızı görünce sırf bu sayfanızdaki güzal insana yorum yapmak için girdim..duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim,elinize sağlık..keşke her blogger sizin gibi duyarlı olabilse..başta güzel insan zübeyde hanım olmak üzere herkesin anneler gününü kutlarım..saygılarımla..

    YanıtlaSil
  2. İlginize çok teşekkür eder, saygılar sunarım.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Tülay Öğretmenim.
    Dünyanın en değerli varlığı "anne"dir. ben daha "anne" üzerine değerli bir varlık tanımıyorum. Bu vesileyle başta siz olmak üzere, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.

    Anneler günü hasebiyle gelmiş geçmiş annelerden kurtarıcımız ve cumhuriyetimizin kurucusu M.kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde hanımı da unutmamak gerekir. Bu vesileyle değerli ve güzel insan Zübeyde hanımı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil