16 Haziran 2017 Cuma

Çok Zor...



Son günlerde Türkiye'nin çeşitli yerlerini sallayan depremler değil, asıl sımsıcak gülümsemeleriyle hafızamıza yer eden Aybüke öğretmenin şehit edilmesi ve  Ceylin yavrucağın hunharca katledilmesiyle sallandı Türkiye.

Dolayısıyla karne dağıtımının heyecanını yazamadım öyle içimden geldiğince... Ha bir de, kurulda  2. bebeğine hamile olan gencecik öğretmen arkadaşımızın, toplantımız esnasında kalbi yüzünden hastaneye taşınmasıyla sarsıldım. Yetmedi ardından  meslektaşımızın bebeğinin ameliyatla acilen alınışı ve hem bebeğinin hem de  öğretmenimizin yaşam mücadelesini gözyaşları arasında beklememiz yıktı beni...



Ruhum acı ile doldu... 

Bir yanda Aybüke öğretmen,

Diğer yanda 10 yaşındaki Ceylin çocuğumuz..

Ve tüm bunlar yetmezmiş gibi yanı başımda gerçekleşen, gözlerimizin önünde genç öğretmenimizin önce duran, sonrasında yeniden atmaya başlayan kalbi... Dolayısıyla karnında taşıdığı, 32 haftalık bebeğinin apar topar alınarak kuvöze konulması...

Hal böyleyken... 

Miniciklerimle karne heyecanımızı anlatmak... 


Çok zor!



Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. En çok yadırganan haberler normal görünmeye başladı artık insanlara ve ben de bu insanlığımızdan utanır oldum. Aklım almıyor bir türlü ve kestiremiyorum da geleceğimizi; nereye gidiyoruz böyle?

    YanıtlaSil
  2. 10 yaşındaki Ceylin,sanmıyorsam borç nedeniyle öldürülmüş.. :( yavrucağın ne günahı vardı? Hey yarabbim..Çok üzücü bi durum..Ölenlerin mekanlarını Allah cennet eylesin,sağ kalanlara da şifa eylesin.. Size de iyi sömestr tatiller dilerim tülay hocam..

    YanıtlaSil