29 Ocak 2013 Salı

Aşırı Hıristiyancılar













Fransız desteğindeki Mali askerleri ile isyancı kuvvetler arasındaki çatışmalarda, Timbuktu'daki  paha biçilmez eserlerin olduğu tarihi bir kütüphanenin ateşe verildiğini basından takip ediyoruz.


Önce Bağdat kütüphanesi, şimdi Mali...

Kültür ve medeniyet düşmanı aşırı Hıristiyanların insanlığa karşı açtığı bir savaş yöntemi; "Aşırı İslamcı" çığırtkanlığı!

Mali  Batı Afrika'da İslamın kalbi konumunda olan bir ülke. Yani İslam tarihinin Afrika'ya yayılma merkezi...


Anlaşılacağı üzere,  Hülagû Han'ın Bağdat'da yaptığı Moğol istilasındaki yağmayı aratmayacak bir şekilde, önce Irak'ın işgaliyle Bağdat ve Bağdat'ın sahip olduğu  dünyanın en zengin kütüphanesi, ardından da Mali Timbuktu'da  İslam tarihine ve Afrika medeniyetine yönelik yağmalama...


Diyeceğim, "Aşırı İslamcı"lar adıyla İslam'a yeni bir kimlik kazandırmaya çalışan, daha doğrusu İslam dinini "eli kanlı radikal bir din" gibi gösterip, ardından da onu yumuşatma görevine soyunan Haçlı emperyalistlere şunu söylemek gerekiyor:

O vakit sizde aşırı Hıristiyan'sınız, öyle mi? Zira nasıl oluyor da pahada ağır onca silahlarınız, fakir ve gariban  Afrikalıların eline geçebiliyor?!


Bu durum olsa olsa, Haçlı emperyalist güçlerce üretilen ağır silahların aşırı Hıristiyanlarca kandırılarak ya da satın alınarak ele geçirdikleri sözde "müslüman"  kişilere önce verilip, ardından da adına "aşırı İslamcı" koydukları kesimle sözde "demokrasi" savaşı!!!


Ki bu "demokrasi" ve "özgürlük" savaşı Irak'la başladı, Afganistan'la devam eden müslüman ülkelere yönelik işgal planı...


Bağdat'ı da Hülagû Han'dan beter yağmalamışlardı! E sıra geldi Afrika'ya...


Müslümanlara olan düşmanlığı ile bildiğimiz Moğol hükümdarı Hülagû Han. "Annesi Sorgotani Beki ve karısı Dokuz Hatun dinine bağlı birer nesturi hıristiyandı."

Moğollar 13 Şubat 1258'de Bağdat'a girdi ve şehir bir hafta boyunca yağmalandı, halk katledildi.

"Hülagü Han, zamanın Fransa kralı IX. Louis'ye mektubunda ordusunun yaklaşık 200,000 kişiyi öldürdüğünü söylemektedir. Yapımı nesiller boyu süren cami, saray ve hastaneler yağmalandı ve yok edildi. Halife yakalandı ve öldürülmeden önce halkının katledilmesi ve şehrinin talan edilmesi izletildi. Bozkır kültürüne göre asil kan yere akarsa, tüm alem düşmanınız olur. Bu yüzden Halife keçeye sarılıp atlar tarafından çiğnetilmişti. Bir oğlu hariç tüm oğulları da öldürüldü." Vikipedi


Sorum İslam dinini garip şekilde yaftalayarak müslümanlara "Aşırı İslamcı" diyenlere:

Siz nesiniz?

Haçlı seferleri neyin nesi oluyor?

Bu durumda siz de Aşırı Hıristiyancı olmuyor musunuz?


Sevgi ve saygılarımla!


Image"HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR." HZ. MUHAMMED (A.S.)

1 yorum: