29 Ocak 2015 Perşembe

Starzburg'da Hukuk Dersi...















"AİHM, İP Genel Başkanı Doğu Perinçek’in, 1915 olaylarına ilişkin "Ermeni soykırımı emperyalist yalandır" sözleri üzerine davalık olduğu İsviçre’nin temyiz başvurusunu Strasbourg’ta görüştü."

Strazburg'da, halkların birbirine düşürülmek istendiği bir davanın (emperyalizmle savaş) mahkemesi görüldü..   Doğu PERİNÇEK savunmasında "İddialar, Türkleri aşağılama aracı!" diyerek dünyaya insanlık dersi vermiştir. Bu davayla birlikte Sn. PERİNÇEK, büyük Türk milletinin dört bir cephede bedeller ödeyerek  kanla çizdiği vatan topraklarının meşruiyetine gölge düşürecek iftiraları, Avrupa mahkemelerinde uluslararası kabul gören evrensel hukukla ortaya çıkararak, tescil etmiştir. 

Ayrıca bu mahkemedeki savunmasını Türkçe ile yapması bizleri son derece gururlandırmıştır.

Dolayısıyla bu davayla birlikte görüldü ki... 

Türk milleti soykırımcı bir millet değildir, bu bir!

Emperyalistlerin bugün olduğu gibi dün de planları doğrultusunda kardeş halklar, birbirleriyle savaştırılmıştır, bu iki!

Artık Türk milletine atılmak istenen bu iftiralar hukuksal zeminde kendine yer bulamayacaktır ve bu konu siyasilerin ve yazarların değil, tarihçilerin işidir, bu da üç! Nokta.

Diğer taraftan...

Mazlum milletlerin davası.. Oscar ödüllerindeki kırmızı halılarda boy gösteren  magazin güzellerine döndü.. Bu ayrıcalıklı sınıfın lükse ve ne pahasına olursa olsun "başarıya" olan bağımlılığın zirve yapmış isimleri arasında yer alan  George Clooney. Ve Clooney'in eşi Lübnan asıllı İngiliz avukat  Amel Remzi Alamuddin, Ermenistan'ı savunanlar arasında yer aldığını gördük.


Anlayacağınız flaşlar bu anlamda da patladı...  Ki bu sayede dünya kamuoyunun daha fazla ilgisine mazhar olsun. Dolayısıyla  daha fazla dikkat çekmenin kurnazlığıyla  Hollywood'un  siyasi arenada kendisini bir kez daha göstermiş olduğunun kanıtını sundu...

" 'Amal sosyeteye yeni giren kız gibi’

Aktör George Clooney'in avukat eşi Amel Alamuddin'in kırmızı halıda beyaz eldiven tercihi modacılar tarafından kırık not aldı" 18 Ocak 2015



Dolayısıyla...

Ha Hollywood, ha CIA.. Yok aslında birbirlerinden farkı..

"DAHA önce eski Ukrayna Başbakanı Yuliya Timoşenko ve Wikileaks Editörü Julian Assange gibi isimleri savunmasıyla dikkat çeken, aynı zamanda ünlü aktör George Clooney’nin eşi Avukat Amal Alamuddin Clooney de davaya müdahil olan Ermenistan’ın hukuk ekibinde yer alıyor." Hürriyet

Neyse bu hanım sözde hukukçu ya..

Mahkemenin konusu "düşünce özgürlüğü" üzerine iken, kırmızı halıların artisti, kendisini stüdyoda çekimlerde filan  zannediyor olmalı ki, başlıyor duygu sömürüsüne..

"Türkler soykırım yaptı" diyor bu sözde hukukçu hanım.

E yuh yani.. Kardeşim sen, "Türkler soykırım yapmıştır" diyeceksin, karşı tarafa (suçladığı kesime) "hayır biz soykırım yapmadık, bu emperyalist bir yalandır" demesine yasak getireceksin öyle mi? Ve sonra da  "hukukçuyum" diyeceksin, öyle mi?  

Geç bu işleri... sen ait olduğun yere dön... 

Ve bu hanımın yeri ve bilgisi mahkeme salonları, hukuk filan değil, malumunuz olduğu üzere  magazin dünyası..

Demek ki para, güç, ünvan.. 

Bu tehlikeli unsurlarla hukuk bir arada olmuyormuş  canım... 

Bu da  "ünlü aktör George Clooney"in  avukat eşi Amal Alamuddin Clooney'e kapak olsun..













Sevgi ve saygılarımla!



"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S)

2 yorum:

  1. Emperyalizm hakettiği dersi aldı. Yalanları birbir ortaya çıkacak.

    YanıtlaSil
  2. George Clooney bi ara Abdullah GÜL,e benzetiliyordu..(Ya ne şanslıyız!Clooneye benzeyen bir Cumhurbaşkanımız var!) :)) diye böbürleniyorlardı..Al sana Clooney..Bak Ermeni soykırımı yanlısı çıktılar..

    Bu arada Doğu Perinçeği,de tebrik etmek lazım..Siyasiler karıştı mı iş siyasallaşıyor ama bu işide tarihçilere bırakacakları yok bunların..Bu yüzden Perinçeğin sahip çıkması bir bakıma iyi oldu..

    YanıtlaSil