31 Aralık 2016 Cumartesi

2016 Gibi İllallah Ettirme!




"Tarihe geçmiş en iğrenç, en gaddar suçlar din kisvesi ya da onunla aynı ölçüde asil saikler kisvesi altında işlenmiştir." Mohandas Karamchand Gandhi

Hayatımızı kabûsa çeviren 2016, bombalarla, kurşunlarla, tecavüzlerle... sevdiklerimizi elimizden aldı.

Vicdana, evrensel adalete ve evrensel hukuka dayalı bir yılın tavizsiz yaşanacağı  yeni, yepyeni bir yıl umuduyla.  Bu beklentim 2016 yılından illallah diyen herkese...



Dolayısıyla...

Sağlık, huzur ve de alınterime karşılık alabileceğim kadar kazanç, hak ettiğim kadar mutluluk dileğimle,

Mutlu yıllar...  


Sevgi ve saygılarımla!



"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

6 yorum:

  1. En baştaki ve en sondaki veciz sözleri çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. İlk günden yine değişen bir şey olmadı ama yılmayacağız birgün bu devran değişecek umuduyla iyi seneler sevgili hocam.

    YanıtlaSil
  3. Daha ilk dakikaları ile çok kötü geçen son senelerden daha beter günler yaşayacağız gibi gösteriyor. Umudumuz tükenmemeli.

    YanıtlaSil
  4. Kim dur diyecek bu gidişata..bu acımasızlığın sonu ne zaman gelecek.gelsin ki artık evlatlarımıza güzel yarınlar bırakabilelim..

    YanıtlaSil
  5. Sadece 6 gündür yazmıyorsunuz Tülay Öğretmenim ve bu birkaç günlük süreçte 1 Reina patlaması ( Sözde 39 kişi ), 1 İzmir'de patlama en az 2 kişi şehit olmuştur, ayrıca doğudan da 2 şehit asker haberimizi okumuştum dün... 2017'den umudumuzu ilk geceden çaldılar. Ağlamaklı haberleri okumaktan yorulduk, tükendik.
    Artık 2017'den tek dileğim; vadem dolunca tek vücut halinde ölmek, patlayarak değil...

    Sevgi ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Esra'cığım, Öncelikle umudumuzu asla yitirmeyeceğiz, bu bir! İkincisi ben, birkaç gündür hastayım... Dolayısıyla asla umudumu yitirmedim!.. Sevgiyle seni öpüyorum tatlım.

    YanıtlaSil