6 Mart 2018 Salı

BM



BM ve NATO'nun etkisizliğiyle gemi azıya alan Ratko Mladiç, 11 Temmuz 1995, Hollanda askeri gücünün hiçbir direnişiyle karşılaşmadan büyük bir zafer kazanmış komutan edasıyla Srebrenisa'ya girer. Silahlardan arındırılmış kenti ele geçirmek Sırplar için hiç de zor olmaz. Böylece şehrin düştüğü akşam katliamlar gırla gitti...

Hollandalılar mültecileri Sırplara teslim etmekle yetinmeyip, onlara her türlü yardımı yapıp, hatta Sırp asker araçlarına yakıt bile sağlıyorlardı.

Hal böyle olunca...

Batı'nın ve NATO'nun insani yardım çığırtkanlıklarının tamamen bir senaryodan ibaret olduğunu çok değil yakın tarihte gerçekleşen  Hocalı ve Srebrenisa'daki vahşetlerle görmüş olduk.

Dolayısıyla...



Hani Hollanda, sözde "Ermeni Soykırımı" yasa tasarısını geçtiğimiz günlerde kabul etti ya... 

Hani şu anda da Doğu Guta'da tedhişçileri kollayan BM, "soykırım" diye bağırıyor ya...

Srebrenisa'da "Resmî kayıtlara göre 10.000, söylenenlere göre de 30.000 civarında sivil müslümanın kadın çocuk demeden camilere doldurarak katledildiği, binlerce kadına tecavüz edildiği bu korkunç gece, BM tarafından Boşnakları korumakla görevli Hollanda Tugayı'nın Sırp saldırısını görünce kaçması yüzünden gerçekleşti." 

Kısaca masum insanları katleden Hollandalı askerler ve buna seyirci kalan BM, 

Siz hangi Avrupa'dan, hangi insanlıktan, hangi akıldan ve vicdandan bahsediyorsunuz?

Hepiniz sahtekarsınız...




Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. sırf müslüman oldukları için bu katliamları yapmaları müslümanlardan ne kadar çok nefret ettikleri ve bir o kadar da çok korktukları belli oluyo..bu katliamların hesabını AB nası verecek çok merak ediyom doğrusu..emeğinize sağlık Tülay hocam..🙂

    YanıtlaSil
  2. İnanç, ırk, dil... ayrımı yapmak ne yazık ki BM'nin olmazsa olmazı halinde.. Saygılarımla teşekkür ederim Ertuğrul Bey.

    YanıtlaSil