20 Aralık 2018 Perşembe

Geldikleri Gibi Gi-de-cek-ler!!!




Emperyalist İngiliz donanması İstanbul'u işgal ettiğinde kendine ve halkına güvenen, ileri görüşlü, olağanüstü eşsiz Büyük Atatürk'ümüz, yanındaki bir avuç vatansever insanımıza söylediği "geldikleri gibi giderler" sözü beynimize gururla, şanla şerefle mıh gibi kazılı duruyor.

Bu daha başlangıç...


İşte o inanç ve bağımsızlık mirası sözün  gereğini yerine getirmek üzere şanlı ordumuzun, bütün karamsarlık bulutları bölgemizin üzerine çökmüşken, kendisini dünyanın jandarması olarak gören ve de  herkese parmak sallayarak coğrafyamıza kanlı  demir atan işgalci emperyalist güçlere karşı kararlı bir şekilde gereğini  yerine getirmek üzere taarruza geçmesine ramak kala,

Eli kanlı  Amerika'nın Suriye'den çekilmeye başladığı yönündeki  haberler gelmeye başladı...   

Bu "çekilme" haberlerinin arka perdesinde neler dönüyor onu bilemeyiz, ama bildiğim bir şey varsa o da:

Amerika ile  menfaatleri gereği birlikte hareket eden AB kan emici emperyalistler istese de istemese de üzerinde yaşadığımız coğrafyadan kıyamet kopsa da,  geldikleri gibi gidecekler! 

Başka yolu yok, nokta.



Dolayısıyla...

Sayın Komutanımız AKAR'a ve şanlı ordumuza selam olsun...



Ne mutlu Türk'üm diyene!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

8 yorum:

  1. Ileri görüşlülük işte budur..rahmetli Atatürk u keşke anlayabilsek

    YanıtlaSil
  2. İlginize çok teşekkür ederim. ATATÜRK dünya ölçeğinde dün olduğu gibi bugün de aranılan, sevilen ve saygı duyulan vazgeçilmez bir LİDER! Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Sizi kutlarım Tülay Hanım.Bu inancımız hiç bitmesin.Korkarım bu geri çekilme kararının arkasında bizim bilemediğimiz bir durum var.Zaten Putin'in dediği gibi şu anda çekilme işareti görünmüyor.Allah milletimize,Mehmetcigimize yardım etsin.

    YanıtlaSil
  4. İlginize çok teşekkür ederim. Evet Allah milletimizle olsun...

    YanıtlaSil
  5. Ortalık karışık..Allah şanlı ordumuzu ve milletimizi korusun..Emeğinize sağlık Tülay hocam..✔😊

    YanıtlaSil
  6. "Yeni bir dünya kurulur. Türkiye de o dünyada yerini alır." 1964, İNÖNÜ. Evet, bugün yeni bir dünya kuruluyor, Türkiye'de bu düzende yerini alacak! İlginize çok teşekkür ederim. Saygılarımla Ertuğrul Bey.

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar.
    Bizler tabloyu tam göremediğimiz için, okuyamıyoruz da. ABD'nin Suriye'den çekilmesinin altında çıkarına olan bir fayda mutlaka vardır. Bu faydanın zararı şimdilik kimlere dokunacak bilemiyorum. İlk başta haberi duyar duymaz ne yalan söyleyeyim ben de sevinmiştim. Ama bu etraflıca düşündüğüm de bu sevincin kursağımda kaldığını söyleyebilirim. Nedenine gelince, kimseye güvenilmiyor. İnşAllah bu durum bizim lehimize sonuçlanır da fazla kan dökülmeden ülkemiz amacına ulaşır.

    Elbette ABD'nin Suriye'yi terk etmesinden hoşnut olmayan ve rahatsız olan kesimler mutlaka vardır. En başta, ABD tarafından hem beslenen hem de himaye gören ve Suriye'de konuşlanan tüm terör grupları. Ardından da ABD'nin Suriye politikasından beslenen emperyalistlerin tümü.
    Şanlı Ordumuza, onu sevk ve idare edecek bakan ve komutanlara Allah kolaylıklar versin, yar ve yardımcıları olsunlar. Cenab-ı Hakk; Karada, denizde, havada, hülasa her yerde Şanlı Ordumuzu korusun ve muzaffer eylesin.

    Paylaşım için emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim. Görevinizde başarılar dilerim. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Recep Bey,

    İçten yorumunuza öncelikle çok teşekkür ederim. Amerika dünyanın dört bir yanına müdahale etmeyi kendine vazife sayıyor. Zira onların gözünde kendilerini "efendi", diğerlerini köle gibi görmeye ısrarla devam ederken, Yorulduklarını görmezden geldiler. Ama artık YENİLDİLER! Şimdi ise yapacakları tek şey, pılısını pırtısını toplayıp defolup gitmek boyunlarının borcu oldu. Bundan sonrasını göreceğiz... Saygılarımla esen kalınız.

    YanıtlaSil