29 Nisan 2009 Çarşamba

Acılarınız, Acılarımızdır!
















Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu, kurda gönül bağlamış, aşık olmuştur. MEVLANA

*****

Maalesef, millet olarak yüreklerimiz bir kez daha dağlandı. Henüz emniyet mensubu şehidimizin acısını üzerimizden atamadan gelen haber; bitmek tükenmek bilmeyen göz yaşlarımıza, bir yenisinin daha eklendiğini haykırıyordu. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 derken, arkadan 1 tane daha... Evet, bugünün bize biçtiği rakam; tam 10 tane vatan evladı, şehit yavrularımız... Hain bölücüler, hiç utanmadan canlarımıza kıydılar. Vatanları uğruna gözlerini dahi kırpmadan, topraklarımızı korumak ve kollamak için çıktıkları yolda, hem de kendi topraklarımız üzerinde şehit edildiler! Alçakça yapılan bu hain saldırıya karşı, içte ve dışta ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedmiş kişileri, millet olarak lanetliyor ve kınıyoruz!
*
*****
*
Bu hain saldırının baş aktörleri; elbette ki vatan topraklarımız üzerinde, gözleri olan dış güçlerdir. Zira yıllardır üzerimizde oynadıkları oyunlar, bir türlü bitmek tükenmek bilmiyor. Ama en önemlisi, içimizde olan ve bu büyük oyunu destekleyen hainler; evlerinde sıcacık yataklarında uyurken, keyfe keder yaşamlarını sürdürürken, bu rahatlığı ve huzuru sağlayan, işte bugün haince öldürdükleri o gencecik vatan evlatlarımıza borçlu olduklarını, sakın ola unutmasınlar!!! Şayet bu sıcak coğrafyanın içerisinde huzurlu ve sakin bir hayat sürdürüyorsak, işte biz bunu Türk Ordusuna borçluyuz! Onların yokluğu bilinmelidir ki, bizimde yok oluşumuzun ta kendisidir. Bunu anlamak için sadece ama sadece hemen yanı başımıza bakmak yeterli olacaktır!..
*
*****
*
Bu bölgede süren kanlı savaşların, tarih boyu bitmeyen çekişmelerin bir parçası şu ana kadar olmadıysak, bilinmelidir ki bunu büyük Atatürk'ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti'ne ve onun yılmaz koruyucusu Türk Ordusuna borçluyuz! Bu ordu ki gittiği her yere barış, huzur ve kardeşlik getirmiştir! Bu büyük milletin büyük ordusu dünyanın her yerinde büyük bir saygınlık kazanmış, insani görevini yerine getirmeye kendini adamıştır. Hani şu sıralar bizlerin üstüne yıkmaya çalıştıkları büyük yalan "Ermeni soykırımı" safsatalarıyla hedefleri; ülkemizi parçalamak ve 1919'da yapamadıklarını tekrar denemeye kalkıştıkları gibi! Bunu iyi okumak gerekiyor.
*
*****
*
Büyük Türk milletinin bu acılı günün acısı olan; 10 vatan evladımızın, şehit kanlarıyla sınırları çizilmiş bu toprakları, koruma ve kollamada canlarını vermede tereddüt etmeyen yiğitlerimizin; elleri öpülesi anne ve babalarının yüreklerine düşen bu ateşi, bizler de bir o kadar yakından hissediyor ve canımızın yandığını bir kez daha buradan ifade etmek istiyorum. Yaşatma arzusunu yaşama arzusundan üstün tutan şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk ulusuna ise, baş sağlığı diliyorum! Sevgi ve saygılarımla!

1 yorum:

  1. TÜM ULUSUMUZUN BAŞI SAĞI SAĞOLSUN . ACIMIZ ÇOK BÜYÜK SÖYLİYECEK SÖZ BULAMIYORUM. ŞEHİT AİLELERİMİZE BAŞ SAĞLIĞI . SABIR DİLİYORUM.TERÖRÜ LANETLİYORUM ALLAH KAHRETSİN ONLARI CANIMIZI YAKTILAR.VATAN SAĞOLSUN... SAYGILARIMLA. DİLEK DOĞRU

    YanıtlaSil