9 Mayıs 2010 Pazar

Türk Milletinden Şehit Analarına Selam Olsun!














"İki şey var ancak ölümle unutulur, anamızın yüzüyle şehrimizin yüzü" Nazım Hikmet


Bizi hayata hazırlayan, sevgi ve şefkati karşılık beklemeden cömertçe sunan annelere...


Onlar, bugün sevinç ve gururla çocuklarının varlıklarını hissetmenin mutluluğunu şüphesiz ki hakederek yaşıyor olacaklardır... Zira bu anlamlı günlerini yürekten paylaşıyor sonsuz şefkat ve sevgilerine minnettar olduğumuzu bütün annelere, buradan belirtmek isterim.


Ancak madem bugünü, haklarını ödeyemeyeceğimiz fedakar annelere ayırıyoruz, o vakit acı bir gerçeği de paylaşmadan geçemeyeceğim:

Sayılarını artık sayamadığımız "vatan sağolsun" nidalarıyla kara topraklara verdiğimiz ve hâlâ da vermeye devam ettiğimiz vatan evlatlarımızın, yürekleri dağlı, gözleri yaşlı fedakar şehit analarımızın haklarını nasıl ödeyeceğiz? Bugün, mutlu mutlu çocuklarıyla sarmaş dolaş olan annelerin yanısıra, bir köşede "ateş düştüğü yeri yakar" anlayışını hakim kılmak isteyen duyarsız basın yayın organları mı onların evlat acılarını dindirecek?.. Yoksa kendinden geçercesine o kanal benim, bu kanal senin sütüdyo sütüdyo dolaşıp "vur patlasın çal oynasın" bilinçsizlğiyle oynayarak sahte mutluluğu yaratan kişiler mi?..


Şehit düşen "MEHMETÇİK"lerin anısına, bu yürekli, kahraman şehit annelerimizin öpülesi ellerinden, milyonlarca kez SAYGI ve MİNNET duygularıyla öpüyor, onların, acılarını yürekten paylaşıyorum!!! Biliniz ki bu millet size çok şey borçlu..!


Sevgi ve saygılarımla!

1 yorum:

  1. toprak uğrunda ölen varsa vatandır.tamam ama düşman kim.şehit annelerimizin ellerinden öpüyorum.elif

    YanıtlaSil