25 Ocak 2014 Cumartesi

Gülen Yüzler Hiç Solmasın







Bugünlerde gerçek anlamda mutluluğu yakalayan kaç kişi var bilinmez ama, dün ben o mutluluğu yaşayanların arasında, güzel mi güzel saatler geçirdim. Ders zili, eğitim ve öğretime 15 gün ara vermek üzere dün son kez çaldı...


Sınıfımızda bu durumun heyecanıyla birlikte  "mutluluğun resmi" vardı. Miniciklerim karnelerini aldılar... O gülen yüzlerini yansıtan parlayan gözleriyle birlikte,  kocaman kocaman açılan ağızlardan sevinç naraları yükseldi. Tabii bir o kadar da çocuklarla birlikte aynı heyecanı yaşayan saygıdeğer velilerim de aramızdaydı..


Bir dönemi kapatırken aydınlık yarınlarla birlikte, umutların hiç sönmediği mutlu günlere...

Sevgili öğrencilerimizin yüzleri ve kalpleri hep neşe ve mutlulukla dolsun!

İyi tatiller...


Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

3 yorum:

  1. Merhabalar Tülay Öğretmenim.

    Evet bir eğitim ve öğretim yılının ilk sömestr dönemini geride bıraktık. Çocuklarımız hep karne aldılar. Sizin de dediğiniz gibi "çocuklarımızın bu gülen yüzleri hiç solmasınlar"

    İlk sömestr döneminin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. İkinci dönemin de başarılı ve hayırlı bir dönem olmasını temenni ederim. Bu arada sizi de görevinizden dolayı tebrik ederim.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın, yetiştirilmesinde emeği geçen tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güzel bir sömestr diliyorum.

    Ülkemizin sizler gibi idealist Öğretmenlere çok ihtiyacı var. Başarılarla dolu nice eğitim ve öğretim yılları dilerim..

    Esenliklerimle...

    YanıtlaSil
  3. Başarılarınızn devamını diliyorum. Ülkemizin sizlere çok ihtiyacı var.

    YanıtlaSil