14 Ocak 2014 Salı

Her Şey Para Değil!















Vallahi düne kadar "yalan" konuşmuşum, haberim yok! Zira bu zamana kadar kendimi Türk olarak biliyordum... Meğerse ben, "sentez"mişim... iyi mi?

Öte yandan, tarihte Çinlilerin Türk akınlarına karşı yaptığı ve bugün uzaydan dahi görünebilen koskoca "Çin Seddi"nin varlık sebebi bile bu durumda "sentez" oldu... Dolayısıyla tarih "yalan", tarihçiler de oldu yalancı!

Hâl böyleyken, durumdan vazife çıkaran ve varlığını ATA'TÜRK'e borçlu olan KIZILAY gibi bir kurum, kimliğinin "sentez" olduğuna karar kılmış ki... anında, "Türk Kızılayı maden sularındaki" Türk adını çıkarmış!  Değişiklikle ilgili açıklamada bulunan Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, "Türk ismi satmıyordu, kaldırdık" demiş...

Tebrikler (!) Sayın AKAR...


TÜRK; koskoca bir  milletin şan ve şerefle taşıdığı, tarihe ve dünyaya marka olmuş, çağ kapatan çağ açan bir ecdadın tarihe kök salmış asil adıdır!


Bu durumda sorum çok açık:

Koskoca bir milletin adı, ne zamandan beri ticari sayılıp paraya tahvil edildi?! 




Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. Merhaba Tülay hanım,sözüme "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyerek başlamak istedim.Türk kelimesini bir şişenin etiketinden silmekle koskoca Türk milletini tarihten kazıyacaklarını sananlar ne kadar yanlış yoldalar.Türkler dünya tarihinde her kıta da at koşturmuş bir millettir.Yazınızı çok beğendim yüreğinize sağlık.İyi günler..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Efendim,

    Üzülerek okudum. Adım adım ve yavaş yavaş Türk adını silmeye çalışıyorlar.

    Bu necip ve kahraman Türk milletine sesleniyorum. Ne olur, bu gidişe dur diyecek sadece tek bir alternatifimiz var, o da sandıktır. Siz bilirsiniz.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil